Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 13:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice na úvod jara sahaly po bodech


Branky


0

Podzimní část nezastihla Dnešice v dobrém rozpoložení a tým si připsal pouhé tři body a ani jednou nevyhrál. Domácí tak neměli do jara co ztratit. Prvním soupeřem jim byl celek z Letin. Ten měl na podzim velký problém s počtem hráčů i obsazením pozice trenéra, přesto se dokázal udržet ve středu tabulky. Přes zimu se otazník kolem trenéra podařilo vyřešit a Letiny tak mohou vyhlížet lepší zítřky. V úvodním duelu těchto celků padlo pět branek a těsně vyhrály Letiny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Hostující celek se snažil od úvodních minut hrát kombinační fotbal, jak jen to terén dovoloval. Domácí svou hru co nejvíce zjednodušili a nakopávali míče na hrotové hráče. První minuty zápasu příliš šancí nepřinesly, oba týmy především nechtěly inkasovat. Na první gólový okamžik se tak čekalo až do 24. minuty. Po pohledné kombinační akci se za domácí obranou zjevil Petr Brašna a utíkal sám na golmana. V zakončení nezaváhal a poslal Letiny do vedení. Dnešice nijak svůj styl hry neměnily a po jedné z akcí zahrávaly v 36. minutě roh. Po centru se balon odrazil k nohám Martina Schlehofera a ten ranou k tyči vyrovnal. Do konce poločasu se hrálo spíše uprostřed hřiště a stav se už neměnil. 

Hosté rozhodli

Obraz hry se v druhém poločasu příliš nezměnil, oba týmy hrály to samé jako v té první. V 49. minutě přišel rychlý přechod do útoku v podání hostů na jejímž konci stál opět Petr Brašna. Ani tentokrát tváří v tvář Jehlíkovi nezaváhal a poslal Letiny znovu do vedení. Následovalo několik nadějných šancí domácích, ale Martin Hop v bráně dokázal podržet svůj tým. Na druhé straně měl velkou příležitost Pikhart, ale z velkého vápna branku minul. Za pár minut postupoval ten samý hráč po přihrávce Petra Brašny sám na brankáře. Tentokrát ovšem golmana domácích překonal a uklidnil tak svůj tým. Dnešice měly několik nadějných šancí na snížení, ale žádnou v gól nepřetavily. Na první jarní body si tak budou muset počkat. Letiny naopak splnily povinnost. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Bohužel jsme prohráli na nevyužité šance. Zápas to byl vyrovnaný a asi by mu víc slušela remíza. S výkonem jsem spokojený."

SK Letiny
Vít Pikhart (hráč SK Letiny): "Jako vždy byl před zápasem problém se sestavou. Pod novým trenérem jsme se snažili plnit taktické pokyny a diktovat tempo hry a hrát ze zajištěné obrany. Po vedoucí brance jsme trochu polevili a nechali hrát domácí. Ty měli jednoduchou taktiku nakopávat balony a jejich útočníci se snažili silově prosadit. V druhé půli jsme lépe kombinovali a po jednom z brejků šli opět do vedení. Třetí branka nás uklidnila a už jsme si dokráčeli pro tři body. V naší situaci byla povinnost vyhrát v Dnešicích a to se povedlo, výkon ale úplně optimální nebyl."



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - R. Bagoš [-] , I. Frous [-] , D. Váně [-] , S. Duspiva [-] - D. Schuster [-] , D. Turek [-] - K. Schlehofer [-] , M. Schlehofer [-] (87. T. Bac [-] ) - J. Purdeš [-] (80. J. Bláha [-] ) , R. Bárta [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - T. Krist [-] , P. Přibáň [-] , M. Kasl [-] , P. Brašna [-] , T. Hupač [-] (89. Z. Hraběta [-] ) , V. Pikhart [-] , L. Kohút [-] , R. Přibáň [-] , M. Baxa [-] , P. Juráš [-]

ŽK: 55. M. Schlehofer - 47. V. Pikhart .
Hráči zápasu: R. Bagoš - P. Brašna .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - VOKÁČ Petr (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.