5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přímém boji o postup přehrál Bohdalec Tasov a po třech letech se vrací do III.třídy


Branky


0

Bohdalec v souboji prvních dvou týmů tabulky jednoznačně přehrál Tasov a může slavit postup do vyšší třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli o svém postupu již v první půli

Začátek utkání patřil jednoznačně domácímu Bohdalci. Ve 4. minutě mohl domácí poslat do vedení Sklenář, ale odražený balon poslal těsně nad. Ve 12. minutě dostal domácí Sklenář reparát, když utekl hostující obraně a tentokrát tvrdou ranou na přední tyč poslal domácí do vedení 1:0. Už o 2 minuty později mohly bohdalečtí slavit znovu, Luboš Jaša si vymíchal hostující obranu a po tvrdé střele bylo skóre 2:0. Bohdalec na trávníku jasně dominoval a hostující Tasov uzavřel na své polovině.

 

V 28. minutě poslal centrovaný míč do vápna Petr Jaša a po špatném zákroku si ho domácí srazily do brány, a tak Bohdalec vedl 3:0. V 31. minutě byla k vidění nejhezčí akce utkání, Morkus se Sklenářem si rozebraly domácí obranu a první jmenovaný poslal domácí do vedení o 4 branky.

Domácí přidali další branku

Do druhé půle vstoupily opět lépe domácí. V 49. minutě utekl hostující obraně opět Sklenář a jistou střelou na zadní tyč zvýšil vedení na 5 branek. Tempo hry se pomalu uklidňovalo a většina utkání se odehrála na polovině hřiště. V 70. minutě byla k vidění penalta, rozhodčí nařídil chybně pokutový kop proti hostujícímu Tasovu a domácí Bohdalec pro zachování fair play vrátil balon golmanovy Páralovy.

 

Poslední šance zápasu byla k vidění v 75. minutě, ale bohdalečtí před prázdnou odkrytou bránou nedokázaly balon dostat do sítě, a tak se konečné skóre už nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Do zápasu jsme vstoupili s jasným cílem a to bodovat. Hosty jsme od začátku zmáčknuli na jejich polovině a po zásluze se dostali do vysokého vedení, které jsme udrželi až do konce. Dnes jsme podali skvělý výkon na všech postech.




Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , R. Morkus [-] (81. P. Dostál [-] ) , L. Jaša [-] , V. Petříček [-] , J. Dostál [-] , F. Franěk [-] (74. R. Kamarád [-] ) , T. Dostál [-] (69. D. Skryja [-] ) , M. Kučera [-] (56. J. Dostál [-] ) , J. Ambrož [-]

TJ Tasov
M. Páral [-] - F. Střecha [-] , T. Kudrna [-] , D. Procházka [-] , M. Sláma [-] , R. Adam [-] , O. Pospíšil [-] (35. J. Heto [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Pospíšil [-] , J. Pavlíček [-] , P. Eliáš [-]

ŽK: 53. J. Pavlíček , 86. D. Procházka .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - NEDOMA Jiří (N), SKRYJA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.