2:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec zvládl těžké utkání v Olší


Branky


9. P. Dvořák , 38. P. Dvořák (p.) - 25. J. Sklenář (p.) , 29. J. Sklenář , 43. J. Sklenář (p.) , 54. J. Sklenář
0

Vedoucí tým tabulky Bohdalec si odváží tři body z Olší a v příštím kole může rozhodnout o svém postupu.V utkání byly k vidění tři proměněné penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Sklenář zařídil hostům vedení hattrickem

Od začátku utkání se hrál vyrovnaný zápas. Do první veliké příležitosti se dostali domácí, když se po nedorozumění hostující obrany a nedůrazném vyboxování balonu prosadil domácí Petr Dvořák a poslal tak domácí do vedení 1:0. V 25. minutě byl ve vápně faulován hostující Jan Sklenář a z penalty srovnal na 1:1. Ve 29. minutě šli hosté do vedení, odkop Petra Jaši prodloužil Luboš Jaša a Sklenář dokázal podél brankáře skórovat a stav byl 1:2. Penalty se dočkali i hosté, po nedovoleném zákroku v 38. minutě se k pokutovému kopu postavil Petr Dvořák a jistě ho proměnil, a tak bylo skóre opět vyrovnané. Avšak ne na dlouho, dvě minuty před poločasem byl Jan Sklenář opět faulován, a ačkoliv brankář domácích Jaša odhadnul stranu, brance z pokutového kopu zabránit nedokázal. Oba týmy šli do šaten za stavu 2:3.

Jan Sklenář přidal čtvrtou branku

Prvních deset minut po poločase domácí tlačili a vytvořili si řadu šancí, ale skórovat nedokázali, a tak se po centru ze strany v 54. minutě prosadil opět hostující Sklenář a hlavou poslal míč za gólmanova záda – 2:4. Další gól už sice nepadl, ale šance byly k vidění na obou stranách, ale snahy útočníků ztroskotaly na dobře chytajících brankářích obou týmů. Bohdalec si tedy za výhru 4:2 v Olší odvezl důležité tři body do tabulky a nadále zůstává první.



Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Jaroslav Šašek - trenér: Výsledek 2:4 je vůči nám trochu přísný. Zápas jsme nezačali špatně, ale kvalitní Sklenář využil skulin v obraně a došel si pro fauly nebo pro šance, které vedly ke gólům. Opět nás trápila koncovka a tak si od nás pravděpodobně postupující Bohdalec odváží tři body.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Velmi těžké utkání proti houževnatému soupeři jsme nakonec dotáhli do vítězného konce a po zásluze si připsali další tři body do tabulky.



Sestavy


FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - T. Dvořák [-] , Z. Jůda [-] - P. Dvořák [-] (81. M. Bradáč [-] ) , J. Šašek [-] , T. Bíbr [-] , A. Kaminaras [-] - O. Fikr [-] - J. Kolouch [-] , F. Nedoma [-] (46. P. Brabec [-] ) , J. Jelínek [-] (59. D. Pěchota [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , R. Morkus [-] , L. Jaša [-] , J. Dostál [-] , F. Franěk [-] (74. M. Kučera [-] ) , T. Dostál [-] , J. Dostál [-] (87. D. Skryja [-] ) , K. Skoupý [-] (57. R. Kamarád [-] ) , J. Ambrož [-]

ŽK: 24. P. Dvořák - 44. J. Sklenář , 66. K. Skoupý .
Hráči zápasu: F. Nedoma , P. Dvořák - J. Sklenář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SEKNIČKA Josef (N), FRANĚK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.