Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 10:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívovské béčko v brankově bohatém utkání přestřílelo VelMez C


0

Navzdory všem předzápasovým prognózám se béčko Jívoví na svého soupeře vytáhlo a v divokém utkání si domácí hráči připsali tři body a vyřadili tím hosty ze hry o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle

Domácí fotbalisté vstupovali do utkání s obavami, když si v podzimním klání odvezli z Jabloňova debakl 7:1. Favorizované hosty poslal do vedení v 10. minutě Adam Pospíšil. Na jeho branku dokázal velmi rychle zareagovat domácí Jan Hejtmánek a v 26. mínutě zařídil vedení domácím Libor Střecha. Ve 40. minutě se svoji druhou brankou v utkání postaral o vyrovnání Adam Pospíšil. Za nerozhodného stavu 2:2 se tedy odcházelo do kabin.

Gólová smršť přinesla domácím vítězství

Brzy po začátku druhé půle se podruhé v utkání prosadil domácí Libor Střecha, ale hned za čtyři minuty bylo opět srovnáno. Adam Pospíšil proměněným pokutovým kopem zkompletoval svůj hattrick. Nerozhodný stav vydržel pouze krátce, protože v 57. minutě poslal domácí opět do vedení kapitán Jakub Pohanka - 4:3. Poté co si dali střelci čtvrthodinovou přestávku, aby předvedli v závěrečné dvacetiminutovce ofenzívní smršť. Domácí Miloš Šoukal a střídající David Dřímal zvýšili náskok domácích na 6:3, vzápětí snížil Lukáš Machát, ale poslední slovo v utkání měli opět domácí. David Dřímal přidal svoji druhou branku a gólový orchestr završil v 87. minutě Tomáš Požár. Pouhá dvacítka diváků tedy určitě nemusela litovat svého času a mohla si vychutnat celkem dvanáct branek.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: V první půli byla hra vyrovnaná a obrany byli spíše na svačině. Stejně tak jako v půli druhé. Dost o tom svědčí i celkový výsledek 8:4. Povedlo se nám tím neskutečný výsledek a navzdory všem statistikám a predzápasovým tipům jsme hosty porazili. Nutno podotknout, že hosté byli posledních dvacet minut zápasu velice nervózní a odevzdání zcela do našich spárů.




Sestavy


FC Santus Jívoví B
T. Dřímal [-] - M. Žejšek [-] , J. Hejtmánek [-] (63. J. Požár [-] ) , M. Mach [-] , J. Pohanka [-] , L. Střecha [-] , M. Kubiš [-] (23. D. Dřímal [-] ) , J. Hošek [-] , L. Novotný [-] , M. Šoukal [-] , Z. Šoukal [-]

FC Velké Meziříčí C
L. Liška [-] - L. Smejkal [-] , J. Večeřa [-] , A. Pospíšil [-] , V. Šeba [-] , L. Smejkal [-] , R. Hlávka [-] , L. Machát [-] , O. Kafka [-] , L. Prchal [-] (20. P. Wasserbauer [-] ) , D. Šlapal [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - MALOUŠEK Miloslav (N), LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.