1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu béček byly v Křoví úspěšnější Bory


Branky


20. P. Liška - 43. P. Viliš , 52. P. Viliš , 66. P. Viliš
0

Béčko Borů využilo dalšího zaváhání Bohdalce a osamostatnilo se na čele tabulky, Křoví vyšlo poprvé na jaře bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do utkání vstupovali domácí z pozice outsidera a hosté byli od úvodu aktivnější, ale kvůli nepřesnostem ve finální přihrávce jim domácí dlouho vzdorovali i díky konsolidované obraně. Oba týmy chtěli vyhrát a po několika náznacích šancí hostů udeřilo na druhé straně. Ve 20. minutě šli domácí do vedení, kdy byl na konci krásné akce sváteční střelec Pavel Liška, který přízemní střelou nedal šanci hostujícímu brankáři - 1:0. Ale domácí se dlouho z vedení neradovali, protože ve 43. minutě po krásně zahraném přímém kopu vyrovnal hlavou Petr Viliš ml. Tato situace zapříčinila hádku mezi brankářem a obranou domácích, která způsobila to, že se nechal domácí gólman Jan Prokeš o půli vystřídat a přenechal tak své místo Karlu Kadaňkovi. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1. 

Petr Viliš ml. završil svůj hattrick

Ve druhé půli se na hře moc nezměnilo a hosté byli aktivnější směrem dopředu a často nebezpečnými nákopy za obranu hrozili. A dlouho čekat na druhou branku nemuseli, protože se opět prosadil kanonýr hostů Viliš, který z ostrého úhlu překonal nerozchytaného brankaře domácích - 52. minuta a 1:2. Ani tento stav však dlouho nevydržel, protože po chybě brankáře domácích v 66. minutě, který neudržel přízemní centr z levého kraje a tímto nechal završit Petra Viliše hattrick. Hosté už se do žádných velkých šancí nehrnuli a poctivě bránili vedení 1:3. Bezzubý výkon domácích směrem dopředu hrál hostům do karet a proto utkání skončilo bez větších problémů vítězstvím hostů, kteří se díky tomu posunuli na první místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
David Karásek - hráč: Do utkání jsme nevstoupili špatně a dokonce se ujali vedení, které bohužel do konce poločasu nevydrželo. Hosté v utkání nakonec zaslouženě zvítězili.




Sestavy


TJ Sokol Křoví B
J. Prokeš [-] (46. V. Kováč [-] ) - P. Liška [-] , L. Navrátil [-] (64. R. Datinský [-] ) , J. Ráboň [-] , P. Liška [-] (46. K. Kadaňka [-] ) , J. Pekárek [-] , J. Chlup [-] , L. Knotek [-] (82. L. Mencler [-] ) , J. Datinský [-] , D. Karásek [-] , I. Bureš [-]

TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - V. Gregar [-] - Š. Křehlík [-] , P. Viliš [-] (87. V. Dvořák [-] ) , P. Viliš [-] , T. Požár [-] , A. Krčál [-] , P. Psohlavec [-] , M. Zástěra [-] , P. Beneš [-] , L. Kaštan [-]

ŽK: 36. D. Karásek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.