Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tauber s Forchtsamem režírovali výhru Sněžného ve Vlachovicích


Branky


0

Výrazné individuální výkony Luboše Taubera a Ondřeje Forchtsama zajistily vysokou výhru Sněžného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Forchtsam si v první půli připsal hattrick

Vlachovice - Luboš Tauber 3:3



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr: Smutné zakončení sezóny. Výsledek je sice špatný, ale tragická byla i naše hra. Dostáváme strašně moc branek. Výkon dvou hráčů Sněžného dnes byl neuvěřitelný.

TJ Sokol Sněžné
Ondřej Forchtsam: K poslednímu zápasu sezóny jsme přistoupili s obrovským odhodláním zvítězit. Zakončit sezónu třemi body, prvními v jarní části, chtěl každý z mužstva a na hřišti to bylo znát. Od prvních minut jsme měli větší hlad po míči. Dokázali jsme si vytvářet souvislejší tlak, z kterého pramenily úvodní branky. Poločasový stav 0:4 korunoval naše představení. V druhém dějství jsme klasicky polevili, soupeř začal využívat křídelních prostorů k ohrožení branky a dohromady 3× přesně zamířil. Nicméně jsme pokaždé dokázali odpovědět, což se ukázalo jako klíčové - nikdy se po inkasované brance nepoložit. Nakonec se cifra našich vstřelených branek zastavila (stejně jako na podzim) na čísle 7, celkově 41, což z nás dělá druhý nejproduktivnější tým tabulky. Rád bych touto cestou poděkoval všem, kteří odehráli většinu utkání, hráli za každé situace, se zraněními či jinými indispozicemi. Těší mě, že jsme se s aktuálním ročníkem rozloučili tak, jak se od sněženských hráčů vždy očekává - maximální bojovností a hlavou vztyčenou.



Sestavy


TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] - J. Petr [-] (65. D. Krejčí [-] ) , T. Hiesböck [-] , M. Němec [-] (46. J. Šandera [-] ) , P. Ptáček [-] , M. Petr [-] (75. V. Kucharčík [-] ) , M. Lukeš [-] , T. Plocek [-] , J. Hamřík [-] , T. Beneš [-] , M. Janošec [-]

TJ Sokol Sněžné
D. Štegner [-] - T. Odehnal [-] (75. J. Šimon [-] ) , O. Forchtsam [-] (87. J. Halva [-] ) , J. Dufek [-] , J. Dvořák [-] , L. Tauber [-] , L. Pondělíček [-] , M. Vašek [-] , P. Tlustoš [-] , V. Hejtmánek [-] , M. Střešňák [-]

Hráči zápasu: L. Tauber , O. Forchtsam .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ROČÁREK Jiří (N), STŘEŠŇÁK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.