Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová B přestřílela Sněžné


0

V brankově bohatém utkání porazila domácí Bobrová B Sněžné hokejově 6:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes hattrick Ondřeje Forchtsama hosté po půli prohrávali

Hosté přijeli do Bobrové pouze v deseti hráčích, ale přesto se hned v 1. minutě dostali do vedení, které zařídil muž zápasu Ondřej Forchtsam. V bankově bohatém úvodu utkání v 5. minutě srovnal za domácí krok Miloš Straka, ale hned v 9. minutě se opět radoval hostující Forchtsam - 1:2. Divokou čtvrthodinku zakončil domácí Miloš Srnský, který ve 14. minutě srovnal na 2:2. Potřetí a naposledy v tomto utkání poslal hosty do vedení svým třetím gólem v utkání Ondřej Forchtsam, tentokráte úspěšně proměnil pokutový kop. Domácím se přeci jenom podařilo výsledek do poločasu otočit. Nejprve srovnal Rostislav Kratochvíl a vedení domácích zařídil v 39. minutě Václav Mahel.

Domácí si již vítězství nenechali vzít

Domácím vyšel vstup do druhého poločasu a ve 48. minutě jim zařídil dvoubrankové vedení Martin Kratochvíl. Hosté hráli i přes oslabení nadále aktivně a toužili po vyrovnání. Na rozdíl jediné branky snížil v 55. minutě svým čtvrtým gólem v utkání Ondřej Forchtsam. Hosté tedy měli více než půlhodinu na vyrovnání, ale to se jim již nepodařilo. V 88. minutě za domácí pečetil na konečných 6:4 Petr Janda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Martin Kratochvíl: Do zápasu jsme vstoupili dost vlažně. Asi pod dojmem snadného zápasu, protože soupeř přijel jen v deseti. Opak byl pravdou a hned v první minutě jsme prohrávali. Brzy jsme sice srovnali, ale skóre se během prvního poločasu neustále přelévalo. Druhý poločas začal jako první a hned v první minutě jsme dostali gól. Postupem času začali hráčům Sněžného docházet síly. I když ojediněle zahrozili, tak jsme si zbytek zápasu pohlídali a dovedli do vítězného konce.

TJ Sokol Sněžné
Ondřej Forchtsam: Do zápasu jsme opět po 14 dnech nastoupili pouze v 10 lidech a tentokráte to bylo znát. Soupeř využíval převahy hráčů na středu hřiště, na rozdíl od posledního protivníka z Rovečného, kde se jim nás nepodařilo přehrát ani s hráčem načerno. Každopádně jsme dokázali třikrát v utkání vést, nicméně domácí vždy dokázali srovnat krok po dírách v obraně. Ve druhém poločase jsme sice měli dvougólové manko, ale zbraně jsme nesložili a hnali se za remízou, která by zápasu jistě slušela. Nepovedlo se nám to, ale mohli jsme odcházet se vztyčenou hlavou. Nakonec diváci viděli hodně gólů a branek, takže nemuseli sobotního odpoledne stráveného s fotbalem litovat.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - M. Kratochvíl [-] , O. Hlushchenko [-] , J. Smažil [-] , M. Straka [-] , V. Mahel [-] (80. P. Janda [-] ) , J. Koutecký [-] , M. Srnský [-] (67. I. Hřebíček [-] ) , R. Kratochvíl [-] , J. Trnka [-] , R. Smutka [-]

TJ Sokol Sněžné
J. Halva [-] - L. Střešňák [-] , O. Forchtsam [-] , J. Dufek [-] , L. Pondělíček [-] , L. Tauber [-] , P. Tlustoš [-] , M. Vašek [-] , M. Škapa [-] , V. Hejtmánek [-] , M. Střešňák [-]

ŽK: 22. J. Koutecký , 24. V. Mahel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BULA Nikola - SMAŽIL Martin (N), HRBEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.