Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém zápase uspělo Rovečné ve Vlachovicích


0

Další divoké utkání sehráli Vlachovičtí fotbalisté, tentokrát jim soupeřem byl na jaře nepokořený tým z Rovečného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Večera brankou do šatny poslal hosty do vedení

Zápas byl od začátku zajímavý, šance se přelévaly a první otevřel skóre v 11. minutě domácí Miroslav Němec, který postupoval sám na brankáře a chladnokrevně proměnil. Ve 13. minutě bylo vyrovnáno. Penaltu za hosty proměnil Jiří Šenkýř. Zajímavá podívaná pokračovala, otěže zápasu ale postupně přebíralo Rovečné. Ve dvacáte minutě se ještě do vedení dostaly Vlachovice. Relativně nevinná hlavička Marka Kucharčíka se snesla do odkryté brány abylo to 2:1. Hosté ale tlačili a tvořili si vyložené šance. Jednu z nich v 34. minutě proměnil Karel Jančík, když využil rychlý brejk a přesnou nahrávku spoluhráče. Vyrovnaný stav nevydržel ani do poločasu. V poslední minutě zamíchal Petr Večeřa domácí obranu a přesnou střelou otočil skóre na 2:3.

Hosté si body nenechali vzít

Druhý poločas začal tlakem Vlachovic. Domácím hráčům ale zoufale scházela přesnost, a tak si výraznější šance nevytvořili. Lekci z produktivity tak dávali hosté. Jmenovitě Martin Ondráček. Po dalším výpadu do obrany zakončoval zcela nehlídán a zvyšoval v 53. minutě na 2:4. Mírné drama poté nabídlo snížení Petra Ptáčka. Ten v 56. minutě prostřelil vše, co mu stálo v cestě a snížil. Další dění ale už ovládalo Rovečné. Hosté využívali otevřenou hru a dostávali se do velkých šancí. V 62. minutě se opět do sóla dostal Karel Jančík a zkušeně přehodil domácho brankáře. Zápas se už jenom dohrával. Domácí už neměli sílu na žádný tlak, a tak v poslední minutě uzavřel skóre po dalším úprku na brankáře Martin Ondráček.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr: Rovečné je dle mě fotbalově nejlepší tým, se kterým jsme na jaře hráli. Nic to ale nemění na faktu, že těch gólů dostáváme přespříliš. Drobnou výmluvou nám může být fakt, že se dnes rozpadla stoperská dvojice a to byl zásadní faktor, který ovlivnil výsledek. Dnes jsme se také fotbalově trápili, výsledek odpovídá dění na hřišti.




Sestavy


TJ FC Vlachovice
O. Chalupa [-] - M. Kucharčík [-] , K. Tatíček [-] , M. Lukeš [-] , M. Petr [-] , P. Ptáček [-] , M. Němec [-] (57. K. Hlaváč [-] ) , T. Plocek [-] , J. Petr [-] , T. Hiesböck [-] , M. Janošec [-]

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] , M. Ondráček [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] , L. Mikulčický [-] , K. Jančík [-] (75. R. Doskočil [-] ) , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , A. Klimeš [-]

Hráči zápasu: M. Lukeš - M. Ondráček , K. Jančík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - ROČÁREK Jiří (N), PTASZEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.