3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec se rozloučil se sezónou vítězně


Branky


0

Hlavně díky výkonu v prvním poločase zvítězil Pohledec nad Béčkem Radostína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec nastřílel v prvním poločase tři branky

V posledním kole sezóny přijeli na domácí hřiště Pohledce hráči z Radostína. Úvod utkání byl vyrovnaný, ikdyž hned v první minutě se mohli domácí chopit vedení. Dále měli i pár vyložených šanci i hosté, avšak v koncovce vždycky selhali a jak už to tak bývá, přišel trest. V 17. minutě skóre otevřel Jambor. Hosté se přesto snažili hrát a hrozili hlavně z brejků hraných na rychlíka Tomana ve spolupráci s Gregarem. Jenže přišla 30. minuta a standartní situaci opět skvěle využil Jambor, 2:0. Po tomto gólu hosté jakoby přestali hrát a domácí si vytvářeli další a další šance. V 41. minutě navýšil skóre na 3:0 Šaroun a už se zdálo, že je zápas rozhodnut.

Radostín B stahoval, ale vyrovnat nestihl

Avšak hostující coach musel hráčům vlít krev do žil, protože druhý poločas jakoby byli hráči vyměnění. Začali domácí tlačit a ti pod doměnkou že si zápas uhlídají začali jenom bránit, ale to se jim nevyplácelo, protože v 59. minutě se trefil Večera krásnou střelou z dálky a dal jasný signál, že nic nevzdávají. Po vstřeleném gólu přidali ještě na tempu a hned v 61. minutě snižoval na 3:2 mladík Krča. Hosté chtěli za každou cenu snížit, ale bohužel už jim štěstí nepřálo. Po velkém obratu a hlavně výraznou změnou hry si zasloužili remizovat, avšak takový je fotbal a domácí se radovali z posledních tří bodů v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica:

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Domácí jsme pustili v prvním poločase do tří brankového náskoku. My jsme měli také šance, ale bohužel se nám žádná nepovedla proměnit. Ve druhém poločase jsme stahovali náskok domácích a hlavně výraznou změnou hry si zasloužili remizovat, avšak takový je někdy fotbal a domácí se tak mohli radovat z vítězství.



Sestavy


TJ Pohledec
L. Novotný [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] , P. Skalník [-] , J. Martaus [-] , P. Kadlec [-] , M. Pestr [-] , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - T. Litochleb [-] , M. Šimek [-] , S. Berka [-] , T. Kadlec [-] - O. Bradáč [-] , L. Dvořák [-] , J. Koudela [-] - M. Gregar [-] , D. Večeřa [-] , D. Toman [-] -

ŽK: 81. L. Dvořák , 90. O. Bradáč . ČK: 84. L. Dvořák .
Hráči zápasu: D. Večeřa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - JUDA Jaroslav, ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.