2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Křižanova prohrálo v Jimramově a sestupuje do pralesa


Branky


0

Jimramov se rozloučil se sezónou ve III. třídě vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov šel do vedení

V posledním utkání sezony přivítali domácí soupeře s Křižanova, který měl ještě teoretickou šanci se vítězstvím zachránit v soutěži. Domácí však k utkání přistoupili velmi zodpovědně a po velmi dobrém výkonu v 1.poločase zaslouženě zvítězili. Domácí měli od začátku utkání velkou územní převahu a své útočné akce tentokrát i zakončovali, žel, většinou nepřesně, nebo je výbornými zákroky vychytal hostující Homola. Překonal ho až ve 40.minutě předstoper Dvořák, který nádhernou střelou ze dvaceti metrů vymetl levou šibenici. Ve 44.minutě měli výbornou příležitost hosté po rohovém kopu, ale gólovou hlavičku u pravé tyče zlikvidoval brankář Hlaváč.

Střídající Nykodym rozhodl a potvrdil vítězství

Do 2.poločasu nastoupili hosté daleko lépe se snahou s výsledkem něco udělat, ale domácí obrana v čele s výborně chytajícím Hlaváčem odolávala. Domácím po změnách v sestavě trochu pokulhávala kombinace a tak to již nebylo takové jako v 1.poločase. V 68.minutě se jim však povedla parádní akce Bednář uvolnil na pravé straně Štěrbu, ten míč potáhl, odcentroval a nabíhající Nykodym bez problémů uklidil míč k pravé tyči. Hosté se sice ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale skórovat se jim nepodařilo. Těší mě, že pro většinu lidí byl výsledek jasný, ale naši hráči si zachovali svou tvář a zaslouženě zvítězili. Po sestupu Křoví by hostům aní vítězství v Jimramově nepomohlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Jsem moc rád, že nejsme za kretény jako například některé divizní mančafty minulý týden. Jak výkonem tak výsledkem jsme ani na vteřinu nedali šanci spekulacím o nějaké levárně. V první půli jsme hráli opravdu fotbal, bohužel koncovka kulhala a výsledkem byl jediný zato krásný gól. Druhá půle už nebyla tak dobrá, ale myslím si, že jsme zápas kontrolovali. Hosté hrozili hlavně ze standardních situací, ale přežili jsme je. Jarní část sezóny byla opravdu povedená a to i dorostu a přípravky a děkuji všem, kteří se na ní podíleli. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Začátek zápasu byl poklidný. Postupem času domácí přidali na obrátkách a vytvořili si několik gólem zavánějících příležitostí. Měli také spoustu střel z hranice vápna, ale dlouho se zastřelovali. Velmi nás v těchto chvílích podržel brankář M.Homola. Poločasový stav byl pro nás milosrdný. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně, byli jsme všude dřív a vytvořili jsme si i brankové příležitosti. Domácí dali gól z ojedinělé akce. I po jejich brance jsme měli šance alespoň na čestný úspěch. Každopádně kdybychom celý zápas a celou sezónu hráli s takovým nasazením (chutí), jako ve druhém poločasu, bylo by mně skoro jedno, že jsme poslední. Chtěl bych také ocenit dobrý výkon hlavního rozhodčího a přístup k zápasu od domácích hráčů, na kterých je vidět, že je fotbal baví. Celkově to z mého pohledu bylo příjemné fotbalové odpoledne – tedy až na to, že jsme prohráli a sestoupili.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (46. P. Nykodým [-] ) - V. Dostál [-] , J. Štěrba [-] , L. Bednář [-] , J. Buchta [-] (56. P. Krejčí [-] ) - O. Černý [-] (71. J. Prüger [-] ) , P. Sedlák [-] (74. P. Sedlák [-] )

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - T. Horníček [-] , J. Uhlíř [-] , M. Burian [-] , J. Mužátko [-] - J. Milota [-] , M. Vítek [-] , J. Pavlík [-] , M. Sklenář [-] (68. M. Procházka [-] ) - M. Částek [-] , M. Král [-] -

ŽK: 70. V. Dostál - 24. T. Horníček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.