Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná excelovala ve druhém poločase a připsala si čtyřbrankové vítězství


0

Rožná se vytáhla ve druhém poločase a nastřílela kladivářům čtyři branky. Po šestibrankové kanonádě se tak domácí rozloučili vítězně s touto sezónou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Domácí začali zápas skvěle a v 5. minutě se dostali do vedení. Adam Korbička poslal balón za obranu na nabíhajícího Dalibora Krajča. Ten míč přihrával pod sebe, kde byl nikým nehlídaný Jiří Vyžrálek a ten už neměl problém dostat míč do sítě. O 4 minuty později to byl opět Jiří Vyžrálek, který skóroval za domácí tým a zvyšoval na 2:0. Marek Navrátil poslal míč mezi obránci na rozběhlého Jirku. Ten udělal kličku gólmanovi a dal svůj druhý gól. Po druhém gólu domácí přestali hrát a do hry se dostali mnohem více hosté. Za hosty snižoval ve 35. minutě Tomáš Novotný a o 3 minuty později využil podklouznutí domácího obránce Pavel Nov otný, který vyrovnával gólem o tyčku. V první půli ještě nastřelil tyč Filip Humpolík. Hosté měli v první půli ještě také několik slibných šancí, které Jindra Beran skvěle vychytal.

Rožná rozhodla ve druhém poločase

Ve druhé půli se hra domácích zvedla a opět začali hrát více po zemi. Do vedení domácí dostal Jiří Kroupa, který prostřelil gólmana střelou z boku po přihrávce od Pavla Kunce. Netrvalo dlouho a Jiří Kroupa opět měnil skóre. O 3 minuty později využil zmatku v malém vápně a míč který se k němu odrazil dopravil do sítě. Hosté měli také šance, ale Jindra Beran potvrdil svoji velkou formu, kterou si drží celé jaro. Marek Navrátil byl blízko gólu, ale jeho střela skončila na břevně. Hattrick mohli dát jak Jiří Vyžrálek tak i Jiří Kroupa, ale oba neproměnili svoje samostatné úniky. Další gól přišel v 87. minutě, kdy Marek Beno napřáhl ke střele. Vypadalo to, že stře lu gólman chytí, ale střela mu otočila prsty a míč zaplul do branky. V 90. minutě se skóre měnilo ještě jednou. Marek Navrátil dostal míč na své polovině hřiště. Po sprinterském souboji podél lajny se dostal až k hranici velkého vápna. Gólman vyběhl ven z brány aby zmenšil úhel, ale Marek mu udělal kličku a dával do prázdné brány. Tímto gólem skončil zápas a také celá sezóna.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas jsme začali skvěle a během chvíle vedli 2:0. Poté jsme se uspokojili a hru tvořil soupeř, který do poločasu vyrovnal na 2:2. Ve druhé půli se náš výkon zvedl a podařilo se nám vstřelit 4 branky.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka:



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] - J. Kroupa [-] , J. Hanus [-] (46. M. Beno [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - D. Krajčo [-] , J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-]

FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - M. Poul [-] , T. Novotný [-] (80. V. Kříž [-] ) , J. Sláma [-] - Š. Vrša [-] , M. Houba [-] , J. Kolarik [-] , P. Vašek [-] - M. Srnský [-] (61. P. Málek [-] ) , P. Novotný [-] , M. Gregar [-]

ŽK: 64. D. Krajčo - 58. P. Novotný , 64. J. Sláma .
Hráči zápasu: J. Beran , A. Korbička .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - UHLÍŘ Zdeněk, JANEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.