Derby v Ujčově nemělo vítěze


Branky


0

V Ujčově viděli diváci šest branek, ale body se nakonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrál o branku Věchnov

Diváci v Ujčově viděli spoustu branek,ostré souboje o míč,vyloučení a nakonec remízu v derby s Věchnovem.

Hosté se v úvodu utkání aktivně tlačili do ofenzivy a svým důrazem Ujčov přehrávali.Výsledkem toho byla první branka v 17.minutě, kdy míč propadl obranou domácích až k nohám Vojtěcha Martinka, který jej uklidil za bezmocného Bureše - 0:1. Ujčov zvýšil nasazení a tlačil se dopředu.Po několika náznacích se domácí prosadili v 30. minutě po bleskově zahrané standartce, kdy míč na vápně převzal Přemek Ryba a přízemní ranou překonal Uhlíře - 1:1. Hra se pak přelévala ze strany na stranu, ale do kabin šli spokojenější hosté. V 41. minutě využil zaváhání domácí obrany a brankáře opět Martinek a poslal Věchnov do vedení - 1:2. Nic už na tom nezměnila ani dobrá šance Přemka Ryby v úplném závěru první půle.

Druhá půle nabídla zajímavou podívanou

Ujčov od začátku druhé půle aktivně kombinoval, tlačil se do zakončení a byl více u míče, hostující obrana však odolávala. V 55. minutě to domácím přece jen vyšlo. Po krásném pasu za obranu se ve sprintu prosadil tvrdou střelou k tyči Jakub Sedler - 2:2. Následující čtvrthodinka však patřila Věchnovu, který se rozhodl utkání ovládnout. Domácí nestíhali, nedařilo se jim nic a výsledkem byla akce z 63. minuty, kdy kanonýr Ostrýž po úniku z půlky hřiště, kdy obešel vše co bylo v cestě strhl vedení na stranu hostí - 2:3. I v dalších minutách měli domácí velké štěstí, že soupeř neztrestal jejich liknavost. V 69. minutě musel do sprchy po druhé žluté kartě hostující Pokorný a tímto se obraz hry ůplně změnil. Hostům došly síly a soustředili se pouze na defenzívu a taktickou hru. Již v 73. minutě se však prosadil i domácí snajpr Jirka Hanák, který se uvolnil na vápně a tvrdou střelou vyrovnal - 3:3. Ujčov i nadále bušil do obrany hostí, která jen ztěží stíhala. Šance Dvořáčka, Petra Mitáše a hlavička po rohu Vladislava Mitáše volaly po brankách.Tu už diváci neviděli a tak v bojovném utkání si soupeři body rozdělili.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Derby jsme začali špatně a soupeř nás potrestal,když už jsme se vraceli do zápasu,tak nás opět srazila vlastní chyba.Druhou půli jsme odjezdili daleko lépe. Pomohlo nám vyloučení soupeře.Přesto si myslím,že remíza je spravedlivá. Obhájili jsme 3 místo z minulé sezony,navíc Jirka Hanák je nej střelec celé soutěže,takže u nás panuje spokojenost. Děkuji všem hráčům,funkcionářům a fanouškům za podporu v úspěšné sezoně

TJ Věchnov
František Smolík: V posledním kole se hrálo v Ujčově velice zajímavé derby. Sice už relativně o nic nešlo, ale v zápase proti Ujčově jde vždy o hodně. V zápase jsme šli třikrát do vedení, ale soupeři se vždy podařilo srovnat. Možná jsme během průběhu zápasu pomýšleli na všechny body, ale nakonec musíme být s bodem spokojeni. Hlavně když jsme posledních dvacet minut hráli v deseti. Kluky musím tentokrát pochválit za bojovnost.



Počet diváků: 118. Rozhodčí: MYŠKA Roman - KŘÍŽ Daniel, MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.