Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Marek Beno rozhodl derby ve Věchnově


Branky


0

Rožná se po výhře ve Věchnově dostala na sedmé místo v tabulce. Věchnov naopak odmítl atakovat třetí místo Ujčova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov se ujal dvakrát vedení

Beno rozhodl o výhře Rožné



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
František Smolík: Utkání jsme začali velice dobře, když Onek všem utekl a našel před bránou zcela volného Filipa Uhlíře který to měl už hodně jednoduché. Pak převzali iniciativu hosté a u všeho byli v celém prvním poločase dřív. Po zásluze vyrovnali. Nám se sice opět podařilo jít do vedení, ale Rožeňáci vyrovnali. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu, což bylo pro nás určitě dobré. Paradoxně když jsme ve druhém poločase hráli líp, tak jsme dostali branku a zápas prohráli. Zápas to byl remízový, ale jak říkám je to kulatý a kluci z Rožné nám oplatili výsledek z podzimu. Teď nás čeká další derby v Ujčově a máme toho hodně co zlepšovat, abychom uspěli.

SK Rožná
Marek Navrátil: První půli jsme byli lepším týmem, i když jsme udělali dvě chyby, které soupeř skvěle potrestal. Přesto jsme pokaždé dokázali vyrovnat po krásných akcích. Druhou půli se Věchnov zvedl a hrál lépe. Přesto se nám podařilo před koncem vstřelit vítěznou branku.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , D. Uhlíř [-] , P. Kučera [-] , P. Malý [-] , F. Uhlíř [-] (71. L. Novák [-] ) , J. Jedlička [-] , J. Pokorný [-] , J. Vrbka [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] - J. Kroupa [-] , J. Hanus [-] (46. M. Beno [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - D. Krajčo [-] , J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - KOCOUR Erik, SMOLÍK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.