Ujčov potvrdil v Radešínce třetí místo v tabulce


Branky


35. J. Novák - 13. V. Mitáš , 33. J. Sedler , 53. J. Hanák , 70. J. Hanák
0

Béčko Radešínky potřebovalo bodovat v zápase s Ujčovem, aby se vyhlo sestupovým starostem, ale po prohře musí čekat na příští týden jak se vyvine poslední kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov se dostal do jednobrankového vedení

V předposledním kole III. třídy se utkala sestupem ohrožená rezerva Radešínské Svratky a v tabulce třetí Ujčov. Hlavně domácí potřebovali zápas zvládnout a přiblížit záchranu v soutěži. Na samotném začátku zápas nevypadal tak jednoznačně a domácím se podařilo si vytvořit i několik pěkných šancí. Bohužel, nešťastný gól již v 13. minutě z kopačky Vladislava Mitáše byl poněkud oslabující a situace se pro Radešínku zhoršila ještě v 33. minutě, kdy se trefil Jakub Sedler a navýšil vedení hostí na skóre 0:2. Neuvěřitelnou hlavičkou Nováka v 35. minutě se však domácí vrátili do hry a vytvořili si i několik dalších šancí. Ty ale zůstaly nevyužity a tak odcházely do šaten s jednobrankovým náskokem spokojenější hosté.

Ujčov si pohlídal vedení, které ještě navýšil

Menší nátlak domácích pokračoval i v úvodu druhého poločasu, ale platilo známé nedáš-dostaneš a v 53. minutě byli hosté opět v dvoubrankovém vedení, když se nemýlil Jiří Hanák. O tom, kdo odveze body, se pak rozhodlo definitivně už v 70. minutě, kdy opět Jiří Hanák skóroval a poslal Ujčov do vedení 4:1, které se již do konce zápasu nezměnilo. Příští kolo se rezerva Radešínské Svratky představí na hřišti Strážku, Ujčov se rozloučí v domácím derby zápase s Věchnovem, které bude jistě patřit k největším šlágrům kola.

 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný: Naše hra nebyla špatná, ale spoustu centrovaných míčů úspěšně likvidovala obrana hostů a nám se nedařilo se před brankou prosadit. Hosté těžili především ze standardních situací a brejků. Tímto zápasem jsme si však v boji o záchranu bohužel moc nepolepšili. Vyzdvihnout bych chtěl především výkon Z.Starého a P.Veselého.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Domácí hráli o holé přežití v soutěži, ale kvalita byla na naší straně. Postupně jsme převzali otěže zápasu a výsledek je zcela zasloužený. O třetí místo v tabulce již nemůžeme přijít a proto doufám, že derby s Věchnovem v posledním kole nabídne spoustě diváků kvalitní podívanou.



Počet diváků: 102. Rozhodčí: BULA Nikola - JANŮ Jiří (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.