Dolní Rožínka vyhrála těsně v Měříně


Branky


3

Jednobrankovou výhru urvala Dolní Rožínka v Měříně se zdejší rezervou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Pokorný poslal hosty do vedení

Na sobotní utkání přijela do Měřína již postupující do okresního přeboru Dolní Rozínka. Očekávala se bojovná hra obou mužstev, což bylo hned od prvních minut znát. Hosté měli ovšem více ze hry a tvořili si více brankových příležitostí. Nejblíže ke gólu měl hostující útočník Čermák, ale několikrát trestuhodně své šance zahodil. Domácí se dostávali chvílemi pod tlak a jen těžko se dostávali do šancí, které by mohly být gólové. První poločas se přehoupl do své druhé půlky a v 33. minutě se hostující Pokorný ocitl v tváří tvář domácímu brankáři Hladíkovi a přízemní střelou mu nedal šanci  a otevřel tak skóre - 0:1 pro borce z Rožínky.  Do konce první půlky již branka nepadla a tak šli hosté s hubeným náskokem spokojenější do kabin.

 

Dolní Rožínka uhájila vítězství

Do druhého poločasu nastoupili domácí se snahou srovnat gólově, ale ztroskotávali na výborně chytajícím brankáři Horákovi. Domácí byli od začátku aktivnější a hosté pouze odkopávali a moc se do slibných šancí nedostávali. Hra se přelévala nahoru dolu, hrál se tvrdý fotbal a rozhodčí přestával pomalu utkání zvládat, z čehož pramenily i žluté karty, které rozhodčí postupně uděloval. Blížil se konec zápasu. V 87. minutě zahrávali domácí autové vhazování v bezprostřední blízkosti hostujícího gólmana .Domácí před ním udělali hradbu tak, aby se nemohl dostat na balón. Svojí chytrostí naběhl do domácích hráčů a padl na zem. Rozhodčí mu na to skočil a pískl faul na gólmana a touto svojí chybou rozhodčí obral domácí o zasloužený bod. Chvíli na to rozhodčí ukončil utkání a hosté tak odjížděli z Měřína spokojeni.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: První půlka nám vůbec nešla, v druhé jsme přidali a byli jsme aktivnější. Ke konci zápasu předvedl svůj herecký výkon, za který by se nemusel stydět ani v Národním divadle hostující brankář Horák a obral nás tím o regulérní gól. Rozhodčí taktéž nepředvedl nijak oslnivý výkon a tak jsme se museli smířit s prohrou.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Před zápasem jsme řešili problémy se sestavou, kdy nám z různých důvodů vypadli čtyři hráči stabilního kádru a museli tak být od začátku utkání nahrazeni dorostenci. Do utkání jsme vstoupili dobře a vytvořili jsme si hned na úvod gólovou šanci, kterou jsme jako již tradičně neproměnili. Dále se hra přelévala z jedné strany na druhou, kdy si obě mužstva vytvořila několik náznaků gólových šancí. Po jedné takové akci se nám podařilo vstřelit gól. V druhé půli jsme se již více soustředili na obranu a nepouštěli domácí do vyložených šancí. Sami jsme se snažili hrát na rychlé brejky. Za předvedený bojovný výkon si celé mužstvo zaslouží pochvalu a především je potřeba pochválit dorostence, jelikož to pro některé z nich byl první mistrovský zápas za muže. Svoji úlohu zvládli na výbornou. Vzhledem k průběhu utkání je naše vítězství myslím zasloužené.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - BAČÁK Petr (N), TROJAN Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2017 21:31
ten pán byl asi na jiném fotbale jinak by nemohl psát takové srance
12. 6. 2017 20:45
a že jsem si naběhl já se z lajny ani nehl a hned sem ju měl :D
12. 6. 2017 20:41
Fando jako sorry ale za tohle by ses měl jít léčit váš borec mě jebne do hlavy loktem a herecký výkon aha a bylo pískaný už před golem takže sem naprosto v klidu a že od vás neměli za ty fauly dva borci dohrát to tady nezmíníš že 16 letýho kluka kosíte ze zadu bez šancí hrát míč to nezmíníš