2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 14:00

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov B získal důležitou výhru


Branky


0

Výhra Bohdalova B znamená téměř jistou záchranu ve III. třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky během dvou minut

Bohdalov k jistotě udržení III.třídy i pro příští sezónu potřeboval získat plný počet bodů. Proto jej posílili ze základu A týmu Tomáš Doležal, Zdenda Novotný a z lavičky Víťa Pokorný. Hosté začali s velkým nasazením, což ji ovšem vydrželo jen 15.minut, potom se pomalu začali prosazovat domácí. Posily z Ačka o sobě daly vědět, protože po přímem kopu Doležala z půlky hřiště na levou stranu a následném centru, skončil míč na hlavě Vítka Pokorného, který v pádu u pravé tyče, zařídil Bohdalovským vedení 1:0. Nedlouho poté asi z dvaceti metrů napřáhl Tomáš Doležal a bombou vymetl pavučinu jimramovské branky 2:0. Poté hosté úplně odpadli, ale z ojedinělého závaru před domácí brankou byl jejich útočník faulován ve vápně, a tak se pískala penalta. K té se překvapivě postavil hostující brankář, ale Roman Velín jeho střelu přečetl a míč chytil.  Za zmínku stojí ještě zajímavá situace těsně před koncem první půle, když se dostal k odraženému míči hostující útočník, běžel sám na Velína, udělal mu kličku a míč poslal směremdo opuštěné branky. Ovšem Roman Velín stačil vstát, rychle se vrátil a balon těsně před brankovou čarou dostihl a obětavým skokem jej zachytil.

Bohdalov udržel vedení

Ve druhé půli domácí zvolnili, hosté hru vyrovnali, ale mimo několika rohů, na Romana, který byl jednoznačně mužem zápasu, nevyzráli. Bohdalovští vystřídali celou lavičku a zápas zkušeně dohráli. Za Bohdalov nastoupil naposledy trenér Jarda Neuman, oženil se kamsi na Moravu a tam se také stěhuje. Přejeme mu v novém působišti hodně štěstí, zdravou rodinu a za jeho působení u B týmu, se kterým vybojoval v minulém ročníku postup do III.třídy, mu děkujeme.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Chtěl bych poděkovat klukům, že jsem si mohl zase po dlouhé době a naposled zahrát fotbal, který jsme hráli na podzim. A co vím jistě, že už si na takovém hřišti, jako je v Bohdalově bohužel asi nikdy nezahraji. Výhra byla zasloužená a já můžu skončit s vědomím, že jsme udrželi 3. třídu. Nejlepší hráč jednoznačně golman Roman Velín. Teď už jen neudělat v sobotu ostudu v Rožínce a poté se důstojně rozloučit se sezónou a celým bohdalovským fotbalem.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: 30. minut nám trvalo než jsme si zvykli na příliš kvalitní hřiště, na to nejsme zvyklí (smích). Mimochodem za celou kariéru jsem na okrese a možná celkově na lepší trávě nehrál. Smekám klobouk před bohdalovským trávníkářem. Posílení domácí nás od začátku zmáčkli a dokázali tlak zužitkovat ve dvougólové vedení. Od té doby jsme hru vyrovnali a kdyby jsme nebyli kopyta tak jsme mohli srovnat i skóre. Bohužel neschopnost v koncovce nás v posledních dvou zápasech stála důležité body v boji o třetí místo. Myslím však, že se s tím dokážeme srovnat, v posledním kole šmikneme Křižanov a netrpělivě budeme vyhlížet 1. července, kdy podařenou sezónu řádně zapláchneme (smích) Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - J. Neuman [-] (80. V. Novák [-] ) , B. Křesťan [-] - L. Hanych [-] (60. D. Skála [-] ) , L. Novotný [-] (62. P. Fabík [-] ) , J. Vytlačil [-] - - V. Pokorný [-] , P. Neuman [-] , T. Doležal [-] , R. Pejchal [-] , Z. Novotný [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (65. R. Šimon [-] ) , L. Zavadil [-] - V. Dostál [-] (64. P. Krejčí [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Štěrba [-] , J. Buchta [-] - O. Černý [-] (58. P. Nykodým [-] ) , L. Bednář [-]

ŽK: 11. B. Křesťan .
Hráči zápasu: V. Pokorný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - MYŠKA Roman, JAROŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.