1:1
(0:1)
17. J. Martaus (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec získal důležitý bod


Branky


50. D. Fendrych - 17. J. Martaus (p.)
0

Na jaře potápějící se Pohledec získal bod v Křižanově, který může mít v závěrečném účtování cenu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec šel do vedení

Po úvodním seznámení se s prostředím se do hry více dostávali hosté. Byla na nich vidět chuť do hry. V 17. minutě byli za svoji snahu odměněni, po rychlém kontru hasil domácí brankář J. Stupka požár faulem uvnitř pokutového území a byla z toho penalta. Tu s přehledem proměnil J. Martaus. Domácí se snažili o odpověď. Jejich největší šancí na vyrovnání byl průnik P. Bajera, ten ale tváři v tvář hostujícímu brankáři neuspěl a branku vysoko přestřelil. Na druhé straně se snažili rychlými vpády ohrožovat branku domácích i Pohledští. Po jedné takové akci mohl přidat druhý gól na malém vápně nikým nekrytý útočník hostí, ale v dobré pozici netrefil hlavou „zařízení“.

Domácí stačili jen vyrovnat

Do druhé poloviny vstoupili domácí s větší snahou a poměrně rychle se jim podařilo vyrovnat. To po rohovém kopu uklidil do brány odražený míč D. Fendrych. Další šance ale na domácí straně nepřicházeli, naopak hosté hrozili z rychlých brejků do otevřené obrany. Po jednom z nich zachránila domácí hráče tyč. Jedinou velkou šancí na překlopení skóre na stranu domácích byl samostatný postup M. Vítka na bránu. Hostující obránci ještě stihli na poslední chvíli zabránit domácímu útočníkovi v zakončení faulem a byla zde druhá penalta zápasu. K té se postavil kapitán domácích J.Pavlík, tíhu okamžiku ale neunesl a brankář M. Hájek jeho penaltu vyrazil. Do konce zápasu se hrálo spíše uprostřed hřiště, a i když se domácí snažili, překonat pozornou obranu hostí se jim nedařilo.    



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Tento domácí zápas se nám příliš nepovedl. Hráli jsme křečovitě, možná s vědomím důležitosti zápasu. Snaha se „klukům“ upřít nedá, ale chyběl nám herní řád, možná „režisér“ hry, který by uklidnil hru, podržel a rozdal míč. Nakonec jsme ale mohli i vyhrát, ovšem penaltu jsme neproměnili. Vzhledem k průběhu zápasu je remíza asi spravedlivá, i když hosté měli šance odskočit na 2:0.

TJ Pohledec
Michal Laštovica:



Sestavy


SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - M. Král [-] (46. D. Fendrych [-] ) , T. Horníček [-] (46. R. Navrátil [-] ) , M. Burian [-] , J. Mužátko [-] - P. Bajer [-] , J. Tomšík [-] , J. Pavlík [-] , M. Těšík [-] - M. Částek [-] , M. Vítek [-] (81. M. Sklenář [-] ) -

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - - Z. Pestr [-] , P. Kadlec [-] , P. Skalník [-] , J. Martaus [-] (44. L. Novotný [-] ) , M. Fajmon [-] (64. J. Hubáček [-] ) , M. Pestr [-] (54. B. Puchýř [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

ŽK: 42. M. Burian - 69. V. Šaroun .
Hráči zápasu: J. Stupka .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: INVALD Lukáš - PETR Martin (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.