Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek si otevřel střelnici v Radostíně


Branky


15. P. Císař (p.) , 79. T. Kadlec - 1. L. Šebek , 18. L. Šebek , 21. F. Lahodný , 29. M. Svoboda , 32. L. Šebek , 73. L. Šebek (p.) , 76. S. Lahodný , 82. T. Christian , 87. S. Lahodný
0

Vysokou výhrou si zajistil Strážek naději na postup do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek vsítil Radostínu pět branek

Zápas,ve kterém se na domácí straně vystřídalo sedm hráčů dorostu,kteří měli odehrané své utkání, značně ovlivnilo průběh zápasu a také jeho vysoký výsledek.

Domácí obrana zaspala hned v první minutě,kdy se po pěkné přihrávce  prosadil hostují Šebek.Tento gól domácí trochu nabudil k aktivnější hře, za což byli odměněni vyrovnávacím gólem s pokutového kopu.Jenomže za pouhé tři minuty po rychlém protiútoku hostí z pravé strany a následném prudkém centru do  hranice malého vápna se opět prosadil Šebek.Než se domácí stačili oklepat z druhého gólu přišla slabší chvilka na domácího brankáře,který nedokázal udržet lehký centr a  pro Lahodného už nebyl problém míč doklepnout.Po téhle brance hrál na hřišti pouze jeden mančaft,který postupně navyšoval skóre.Do poločasu stav 1:5.

Libor Šebek vstřelil čtvrtou branku v zápase

Ve druhé půli dokázali domácí držet stávající skóre až do 73.minuty, ve které se z pokutového kopu nemýlil již čtyřbrankový snajpr Šebek.Tato branka odstartovala další kanonádu hostí,která se zastavila až na čísle devět.Domácí se branky také dočkali,ale to  byla pouze kosmetická úprava výsledku. Příští kolo se bude chtít rezerva Radostína rehabilitovat po domácím výprasku a na hřiště Pohledce pojede s cílem rozloučit se výhrou. Strážek se v domácím prostředí rozloučí s fanoušky proti rezervě Radešínské Svratky.  


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Vysoká výhra hostí je zcela zasloužená.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Výsledek mluví za vše. Vítězství nám dodalo jistotu k druhému místu v tabulce. Za vedení týmu mohu říct naprostá spokojenost se sezónou. Skončíme na krásném druhém místě soutěže, náš dorost obsadil nádherné první místo v Okresu, takže velice úspěšná sezóna 2016/2017 .



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - T. Litochleb [-] , O. Bradáč [-] (46. M. Srnský [-] ) , T. Kadlec [-] - J. Koudela [-] (67. T. Koudela [-] ) , L. Dvořák [-] , P. Gregar [-] , T. Staněk [-] (55. D. Krča [-] ) - Z. Gregar [-] , D. Večeřa [-] , P. Císař [-] -

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - Z. Jaroš [-] (46. S. Lahodný [-] ) , F. Lahodný [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , T. Christian [-] , L. Šebek [-] (74. M. Svoboda [-] ) , J. Chocholáč [-] , F. Šmerda [-] (55. J. Cimbálník [-] ) , P. Šustal [-] , J. Valík [-]

Hráči zápasu: P. Gregar - S. Lahodný , L. Šebek , M. Svoboda .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: MYŠKA Roman - LIŠKA Jiří, KOHOUT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.