Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jimramově se body dělily


Branky


0

Vše podstatné se událo v Jimramově ve druhém poločase a Měřín B si mžná překvapivě odváží bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Ve 24. kole dorazila do Jimramova na Estadio za hasičárnou měřínská benfika. V zápasech tradičních soupeřů ve III. třídě platí můj dům můj hrad a většinou vítězí domácí celek. Tentokrát to ale neplatilo a body se dělily po remíze 2:2.   Hosté začali lépe, dobře kombinovali, ale do žádné větší příležitosti se nedostali. Domácí se utápěli v nepřesnostech a hra se jim nedařila. Od zhruba 25. minuty však jimramovští zpřesnili hru a do konce poločasu si vytvořili několik gólových příležitostí. Čolek v bráně hostí byl však proti a hosty podržel, takže do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

Druhá půle byla bohatá na branky

Začátek druhé půle byl opět z obou stran neurovnaný bez větších příležitostí. V 56. minutě však přišla třígólová pětiminutovka. Nejprve po dlouhém výkopu Hlaváče a nedorozumění hostí uklízel míč do prázdné brány O. Černý 1:0. V 59. minutě nechala domácí obrana spoustu prostoru P. Pospíchalovi a ten neměl problém vyrovnat 1:1. V 61. minutě se řítil sám na brankáře J. Štěrba, při pokusu o kličku mu vypíchl míč jeden z obránců hostí, ale tak nešťastně, že O. Černý měl ještě lehčí úlohu než před prvním gólem 2:1. Poté se hra uklidnila, domácí se snažili hlídat vedení, hosté se pokoušeli o vyrovnání. Když už to vypadalo, že body zůstanou v Jimramově, unikl v 84. minutě po levém křídle Sýkora a jeho perfektní centr uklidil do brány nikým nehlídaný Bartušek. Zbytek zápasu již další branku nepřinesl a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Začátek nám vůbec nevyšel, ale postupně jsme se zvedali. Bohužel jsme zahodili všechny šance a poločas byl bez branek. Ve druhé půli jsme se dostali do vedení, ale rychle jsme o něj přišli, poté však ještě rychleji ho získali zpět. Řekl bych, že jsme pak zápas kontrolovali, bohužel jedna nepozornost nás o vítězství připravila. Gólových příležitostí jsme si připravili více než soupeř, ale ten potvrdil, že je zkušený mančaft a dokázal bod vybojovat. I přes remízu zůstáváme ve hře o třetí místo a porveme se o něj (smích) sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Utkání se neslo od začátku ve svižném tempu, kdy domácí měli více šancí než my. Avšak nedokázali žádnou ze svých šancí proměnit v branku. Druhý poločas přinesl branky na obou stranách a zápas skončil, myslí, zaslouženou remízou.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] (81. J. Prüger [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , J. Sedlák [-] (54. R. Šimon [-] ) - P. Nykodým [-] (71. P. Sedlák [-] ) , J. Štěrba [-] , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] - P. Sedlák [-] (54. P. Krejčí [-] ) , O. Černý [-] (75. M. Pavelka [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Jurek [-] - F. Hlaváč [-] , D. Robotka [-] (72. S. Bartušek [-] ) , T. Bačák [-] , O. Palík [-] , P. Pospíchal [-] , T. Hrad [-] , P. Král [-] , M. Sýkora [-] , D. Kolouch [-] , D. Horák [-]

ŽK: 64. V. Dostál , 69. M. Dvořák , 73. O. Černý , 87. J. Štěrba , 89. M. Pavelka - 69. F. Hlaváč .
Hráči zápasu: O. Černý , M. Dvořák , V. Dostál .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.