1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka doma překvapivě padla, ale nakonec mohla stejně slavit postup


Branky


0

Hamry B se po překvapivé výhře v Dolní Rožínce vzdálily sestupovým příčkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry B šly do vedení

Utkání mezi Dolní Rožínkou a "béčkem" Hamrů slibovalo zajímavou podívanou. Domácí by si v případě tříbodového zisku definitivně zajistili postup do Okresního přeboru. Pro hosty se tak rýsovala zajímavá výzva a bylo jasné,  že budou chtít Rožínce oslavy ještě minimálně o týden odložit. 

Od prvních minut aktivnější domácí se snažili postupným dobýváním ohrozit branku soupeře, ale vyložené šance si nevypracovali. První opravdu vážná příležitost přišla na začátku 10. minuty,  kdy se v samostatném úniku ocitl Jakub Večeřa, jehož přízemní střela jen těsně minula tyč branky hostí. Hned vzápětí se situace opakovala a tentokrát Večeřu o gól připravil dobrým zákrokem gólman Benc. Domácí udávali tempo hry a tlačili se do branky soupeře. Hosté se do útoku dostávali spíše výjimečně. Následně však přišla studená sprcha pro domácí. Po nedorozumění v obraně Horák nešťastně odkopl míč na kopačky Dominika Havlíka,  který se sám před brankou nemýlil. Vyrovnání mohlo přijít po střele Urbana, ale míč se po břevnu branky jen sklouzl ven. V poslední minutě se domácím naskytla příležitost v podobě přímého kopu ze strany vápna, ale v první půli již gól nepadl.

Domácí mohli slavit, i když prohráli

Po změně stran přišel očekávaný tlak domácích, kteří se tlačili za vyrovnáním. Hamry se od začátku druhé půle bránily a dopředu vyrážely jen v podobě občasných protiútoků. To jim však, jak se vzápětí ukázalo, stačilo k dalšímu dílčímu úspěchu,  kdy se po druhé vážně chybě obrany Rožínky dokázali hosté prosadit podruhé. Petr Vašek tak zvyšoval již na 2:0. Odpověď přišla po perfektní souhře Marka Lukše a Lukáše Hofmana, kdy druhý jmenovaný po nadýchaném centru nekompromisně prostřelil gólmana Bence.  Druhý gól se od té chvíle vznášel ve vzduchu. Urputně bránící hosté, mnohdy i s dávkou štěstí, hájili těsné vedení a podařilo se jim ho přes nápor domácích udržet až do konce.    Dolní Rožínka doma tedy překvapivě padla. I když byla po většinu zápasu lepším týmem, nepodařilo se jí proměnit šance a tak všechny body brali hosté z Hamrů. Ztráta však domácí nemusela mrzet tak moc, jelikož výsledek souběžně hraného zápasu ve Strážku znamenal definitivní stvrzení postupu pro jejich tým. 


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Zápas jsme začali dobře. V první čtvrthodině jsme si vytvořili několik gólových příležitostí, které se nám bohužel nepodařilo proměnit. Za to jsme byli potrestáni po zaváhání našeho brankáře v rozehrávce laciným gólem. Přesto jsme nadále měli hru ve své režii, ale do konce poločasu jsme nevyužili další šance. Do druhé půle jsme nastoupili se snahou otočit stav utkání a soupeře jsem zatlačili před jeho branku. Bohužel jsme však další chybou v rozehrávce darovali soupeři druhý gól. Po zbytek zápasu jsme si vytvořili několik šancí, ale podařilo se nám vstřelit pouze jednu branku. Kdyby se body získávaly za umělecký dojem a šance, zřejmě bychom braly všechny tři. Hrajeme však na góly a v tomto ohledu byl soupeř lepší.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka:



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - J. Večeřa [-] , L. Hofman [-] , M. Lukš [-] , L. Macháček [-] , M. Urban [-] , V. Kopecký [-] (68. P. Pokorný [-] ) , O. Chocholáč [-] (46. P. Vondruška [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Bukáček [-]

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - T. Novotný [-] , K. Tesař [-] , I. Sojma [-] , M. Poul [-] - A. Zátopek [-] (80. M. Gregar [-] ) , P. Vašek [-] , J. Kolarik [-] , M. Srnský [-] - D. Havlík [-] (70. L. Sýs [-] ) , M. Fila [-] (84. P. Málek [-] )

ŽK: 86. M. Srnský .
Hráči zápasu: D. Havlík , L. Benc , T. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - LUKŠ Jaroslav (N), MARTAUS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.