Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radešínky překvapivě vyhrálo v Rožné


Branky


0

Šance na záhranu třetí třídy oživila Radešínka B, když vyhrála v Rožné

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zahráli výborný první poločas

Zápas začal lépe pro hostující Radešínku, když se již v první minutě zápasu podařilo skórovat A. Jinkovi. Dvě minuty poté přišla další šance hostů, načež v 7. minutě pohrozili i domácí, kterým se povedlo překonat brankáře hostů Chrásta. Stoper  J.Nejedlý však vše jistil a zvládnul míč odkopnout dříve, než přešel brankovou čáru. V desáté a jedenácté si opět vytvořili šanci hosté, ale domácí brankář byl vždy proti navýšení skóre a míč skončil v jeho rukou. Ve 14. minutě byl již bezmocný, když se pěkným centrem předvedl opět Jinek a brankář Klusák míč pouze nešťastně odrazil směrem do vlastní brány. Ve 14. minutě tak bylo přívětivé skóre pro hosty 0:2. Následoval celkem pěkný fotbal s šancemi na obou stranách, z pokusů hostů lze vyzdvihnout dvě pěkné střely Jinka, který bohužel minul. Ve 41. minutě se Jinek ovšem konečně prosadil, když přeloboval brankáře. V tuto chvíli mluvilo skóre jasně pro hosty 0:3. Ve 44. minutě podržel hosty brankář, ale toto se nepovedlo zopakovat v poslední minutě zápasu, kdy domácí vstřelili gól Jiřím Vyžrálkem, těsně před odchodem do kabin bylo tedy sníženo na 1:3.

Antonín Jinek se blýskl hattrickem

Tak, jak první půle skončila, úplně stejně i začala a v 47. minutě byl stav 2:3. Hosté poněkud polevili a dali příležitost domácím se ukázat. Tento stav však netrval dlouho a zanedlouho byly již síly na hřišti vyrovnané. Pro hosty vedení pojistil a pěknou střelou k tyči skóroval M.Šacl.

 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Hosté se brzy dostali do vedení a poté skóre ještě navýšili. Nám se podařilo před půli snížit. Oba týmy měli množství velkých šancí, ale hosté se ukázali jako produktivnější. Bohužel díky naší nemohoucnosti v zakončení si hosté odvezli 3 body.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný: V první půli se hattrickem prosadil A.Jinek a my tak vedli 0:3. Po naší v podstatě jediné větší hrubé chybě jsme však umožnili Rožné snížit. Ani druhá půle pro nás nezačala nejlépe, když domácí snížili už jen na rozdíl jednoho gólu. Vše však uklidnil a vedení pojistil M.Šacl.



Sestavy


SK Rožná
A. Klusák [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] (67. T. Klusák [-] ) - J. Kroupa [-] , J. Hanus [-] (46. M. Beno [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - D. Krajčo [-] , J. Vyžrálek [-] , F. Humpolík [-] (85. M. Pátek [-] )

FK TJ Radešínská Svratka B
P. Chrást [-] - M. Šacl [-] , L. Dvořák [-] (81. T. Kříž [-] ) , P. Novotný [-] (76. T. Kilian [-] ) , Z. Starý [-] , A. Jinek [-] , J. Nejedlý [-] , P. Veselý [-] , J. Dostál [-] (88. P. Kříž [-] ) , B. Jandourek [-] , M. Skryja [-]

ŽK: 59. A. Korbička , 80. F. Humpolík - 47. P. Veselý .
Hráči zápasu: M. Šacl , A. Jinek .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: BULA Nikola - JANEČEK Martin (N), ŠOUSTAR Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.