S. Berka 31.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Béček vyzněl lépe pro zachraňující se Křižanov


Branky


0

Křižanov sice vyhrál v Radostíně, ale jeho šance na záchranu je minimální.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Při krásném sobotním dni domácí Radostín, přivítal zachraňující se Křižanov, který dojel pouze s 11 hráči. Sestava domácích se ovšem poslední zápasy taky velmi těžce lepí, rozdíl mezi nejstarším hráčem a nejmladším hráčem domácích bylo 33 let, a proto se dal očekávám velmi zajímavý zápas.

  Hosté byli velmi aktivní, a snažili se hrát přímočarý a pohledný fotbal, což se jim velmi dařilo, ovšem akce tohoto typu končily před vápnem domácích, nebo špatným nákopem, který sebral brankář Homola. Domácí hrozili nebezpečnými brejky, které ale nedokázali proměnit. Až v  minutě Večeřa Daniel výborně napadal, zblokoval odkopávaný balón kterého se ujmul zkušený Berka, který si už s brankářem věděl rady, naznačením si ho položil a pak lehce překopl. Během chvilky mohl vedení navýšit večera, kdy k němu propadl balón ze zkrumáže ve velkém vápně, ovšem jeho střelu na poslední chvíli vykryl hostující obránce.   A tak záhy přišel trest z nenápadné akce, kterou domácí mohli minimálně 3x přerušit, ovšem nestalo se, balón se dostal do pravého křídla, odkud přišel milimetrový centr na nepokrytého Vítka a ten již měl lehkou úlohu.

 

Křižanov B se ve druhém poločase rozstřílel

Do druhého poločasu radostínští vstoupili aktivněji ovšem chyba  obrané fázi a Částek si jeden na jednoho s Homolou poradil. Rozehrávka chyba domácího stopera, kdy chtěl dělat kličku a na Homolu se řítil Horníček, který taktéž proměnil. během pár vteřin hosté vstřelili dvě branky, a defakto rozhodli o zápase. Domácí to těžce zlomilo a v 75. minutě dal poslední hřebíček do rakve Petr. Na hřiště se dostali domácí dorostenci, kteří zápas lehce uživili, zejména aktivní Bradáč několikrát nebezpečně střílel, ovšem střely chodily mimo a v jendom případě jeho střelu zastavilo břevno, stejně tak po střele dnes hrajícího trenéra Peška, což oba střelce muselo mrzet.   V závěru utkání většímu brankovému rozdílu zabránil Homola, který vychytal tutovky hostů.


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Vyrovnaný zápas zlomili dvě branky během pár vteřin na začátku druhého poločasu. Takovéto situace se nám nemohou stávat, pokud chceme sbírat body.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: V první půli jsme na tom byli o něco lépe kombinačně, než soupeř. Nabídli jsme ale domácím svoji chybou v rozehrávce brankovou příležitost a prohrávali jsme. Gól nás zaskočil a domácí mohli přidat i druhý gól. Těžké chvíle jsme ale přestáli a vyrovnáním se dostali zpět. Ve druhé půli jsme díky standardní situaci otočili skóre a vzápětí nám domácí svoji špatnou rozehrávkou nabídli třetí gól. Od té chvíle bylo prakticky rozhodnuto. I když domácí dvěma pěknými střelami zpoza vápna orazítkovali břevno, měli jsme jinak utkání víceméně pod kontrolou a po čtvrtém gólu zápas v klidu dohráli. Byli jsme dnes posíleni o kluky z Áčka i dorostu a na našem výkonu to bylo znát.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , M. Minster [-] (65. O. Bradáč [-] ) , J. Novotný [-] (46. M. Srnský [-] ) , T. Kadlec [-] , S. Berka [-] (65. T. Koudela [-] ) - J. Juda [-] (80. L. Invald [-] ) , J. Koudela [-] , L. Dvořák [-] - D. Večeřa [-] , J. Pešek [-] -

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Král [-] , T. Horníček [-] , M. Burian [-] , R. Navrátil [-] - P. Bajer [-] , J. Tomšík [-] , M. Petr [-] , M. Těšík [-] - M. Částek [-] , M. Vítek [-] -

ŽK: 78. M. Srnský - 73. P. Bajer .
Hráči zápasu: S. Berka - M. Burian .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - HINTENAUS David (N), TĚŠÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.