4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radešínky rozhodlo ve druhém poločase


Branky


13. I. Plhal , 65. I. Plhal , 70. L. Dvořák , 89. T. Kilian (p.) - 4. D. Dostál
0

V důležitém zápase vyhrála Radešínka B nad Březím a oživila šanci na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Domácím se nevyvedl začátek zápasu, když po pár minutách a ukázkové střele hostů prohrávali 0:1. Za chvíli se dostali opět do šance a předvedl další pěknou střelu, ta již však nemířila do branky. Neuběhlo však ani 10 minut od první vstřelené branky a radovat se mohli i domácí, když ve 13. minutě srovnal Plhal. Zbytek první půle byl relativně vyrovnaný a nic podstatného se již neodehrálo.

Domácí rozhodli ve druhém poločase třemi brankami

Druhá půle začala opět menším náporem hostů, ale gól se jim dát nepodařilo. Smutná chvíle pro hosty přišla v 58. minutě, když byl po druhé ŽK vyloučen hráč č.3 Pavel Šimek a musel tak předčasně do šaten. Od této chvíle měli domácí o něco navrch a v 65. minutě se jim podařilo dát gól a dostat se tak do těsného vedení, když skóroval opět Plhal. Další ránu Radešínka zasadila hostům v 71. minutě, kdy se prosadil benjamínek a nováček týmu, teprve šestnáctiletý Lukáš Dvořák. Následovalo několik dalších šancí domácích, včetně nastřeleného břevna od M. Šoustara. Celkový nápor vyústil v pokutový kop v samotném závěru zápasu, kdy se T. Kilianovi podařilo proměněnou penaltou upravit konečné skóre na pohled pěkných 4:1 pro domácí. Příští kolo pojede rezerva Radešínské Svratky bojovat o body o udržení do Rožné, Březí přivítá na svém hřišti na jaře výborně hrající fotbalisty Věchnova.

 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný: První půlka nebyla zcela v naší režii, hosté se dostali rychle do vedení. V druhé půli jsme pustili vpřed dravé mládí a to nám pomohlo rozhodnout zápas. Vyzdvihnout bych chtěl výkon a hlavně podařený gól právě zmiňovaného L. Dvořáka.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch:



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
P. Chrást [-] - A. Jinek [-] (82. M. Šoustar [-] ) , J. Nejedlý [-] , I. Plhal [-] (74. T. Kilian [-] ) , J. Novák [-] (46. L. Dvořák [-] ) , L. Kachlík [-] , R. Smejkal [-] , P. Veselý [-] , J. Dostál [-] , B. Jandourek [-] , P. Stehlík [-] (46. P. Novotný [-] )

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - M. Hála [-] (77. L. Staněk [-] ) , R. Šmarda [-] , J. Gruber [-] (83. V. Klíma [-] ) , M. Běloch [-] , P. Šimek [-] - M. Sysel [-] , T. Habán [-] , A. Crha [-] (70. S. Tvarůžek [-] ) - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 29. J. Nejedlý , 55. B. Jandourek - 39. P. Šimek , 79. J. Jakeš , 89. M. Běloch . ČK: 58. P. Šimek .
Hráči zápasu: L. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - SKRYJA Libor (N), VOKŘÁL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.