1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Šimon rozhodl zápas v Hamrech


Branky


0

Béčko Hamrů potřebovalo body k záchraně, bohužel Jimramov byl v tomto zápase nad jejich síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov se dostal do vedení

Hamry B vědomi si toho, že potřebují každý bod k záchraně nastoupili proti Jimramovu. Proto  Kladiváři začali utkání aktivně, ale jejich snaha  o branku nepřinesla („nedáš dostaneš“). Naopak hned z první šance udeřil Jimramov. O.Černý dostal přihrávku za obranu a tváří tvář Martausovi se nemílil 0 : 1. Kladiváři dál pokračovali v aktivitě, ale žádná z jejich šancí branku nepřinesla!? Jimramov se pokoušel překonávat obranu domácích dlouhými nákopy,ale do konce poločasu se taky už nedokázali prosadit.

Jimramovský Šimon se prosadil v koncovce zápasu z přímého kopu

Druhý poločas začali lépe domácí no a dokonce se dočkali i branky, když se po jednom z centrů do vápna prosadil hlavou A. Zátopek 1 : 1. Posléze byl k vidění asi nejlepší úsek hry,  když každý tým chtěl rozhodnout ve svůj prospěch. V cca  80. minutě zápasu byla odpískaná penalta pro domácí. Kulatého nesmyslu se chopil L.Benc, ale tentokrát penaltu neproměnil. Vychytal ho A. Hlaváč ten prokázal, že umí nejen penalty proměňovat, ale i chytat („nedáš dostaneš“). No a jak to dopadlo všichni už víme 84. minuta přímý kop pro Jimramov , R. Šimon střílí, míč ve zdi ještě lehce tečuje domácí obránce a ten zapadl přesně k tyči 2 : 1 pro Jimramov. A odchod na párek!!! Příští kolo zajíždí rezerva Hamrů na hřiště vedoucí Dolní Rožínky, Jimramov piřivítá rezervu Měřína.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Jsme dřeváci, proto „možná“ budeme hrát zase IV. Třídu……………

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Prostě se nám daří, vyhráváme i zápasy, kdy to není herně ono. Dnes to byl zápas plný nepřesností a gólových šancí na obou stranách. My jsme dali o jednu branku víc a fotbal se prostě na góly hraje. To, že byly domácí v poli asi lepší nelze pominout, ale jak říkám počítají se vstřelené branky. V hektickém závěru se zaskvěl brankář Hlaváč chycenou penaltou a Šimon potvrdil, že přímáky umí. Čekají nás poslední tři kola a rádi bychom vybojovali třetí místo a taky si trošku rýpnu, bylo by potřeba zlepšit herní projev (smích). Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - A. Zátopek [-] (75. L. Benc [-] ) , P. Vašek [-] , K. Tesař [-] , M. Srnský [-] (52. F. Chlubna [-] ) , Š. Vrša [-] , J. Kolarik [-] (81. P. Málek [-] ) , L. Sýs [-] , T. Novotný [-] , M. Poul [-] (46. F. Řebík [-] ) , M. Černý [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , J. Sedlák [-] (41. R. Šimon [-] ) , L. Zavadil [-] , Z. Novotný [-] - J. Buchta [-] (46. M. Pavelka [-] ) , V. Dostál [-] , J. Štěrba [-] , P. Krejčí [-] (87. M. Dvořák [-] ) - O. Černý [-] (65. P. Sedlák [-] ) , L. Bednář [-]

ŽK: 75. R. Šimon .
Hráči zápasu: A. Hlaváč , J. Štěrba , Z. Novotný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - PINKAVA Tomáš (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.