Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína vysoko porazilo Pohledec


0

Měřínské Béčko si s chutí zastřílelo proti Pohledci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padla jedna branka

Za parného sobotního odpoledne přivítal lépe v tabulce postavený Měřín borce z Pohledce. Utkání začalo ve svižném tempu. Hráči obou mužstev prahli po gólu, avšak bez radosti. Hráči zahazovali své šance na obraně protivníka nebo nebyli schopni trefit se mezi tři tyče. Stav se změnil zhruba v polovině první půlky., kdy domácí záložník Hrad zatáhl balón po pravém křídle a svým razantním přízemním centrem našel osamoceného Pospíchala, který se štěstím dorazil míč za hostujícího Hájka - 1:0 pro Měřín. Hosté se ovšem nenechali obdrženým gólem zaskočit a stále se tlačili do útoku, avšak jejich šance končili buď na domácím brankáři Syslovi a nebo mimo branku domácích. Domácí taktéž zaměstnávali hostující zadáky vč. brankáře Hájka, avšak své vedení nedokázali navýšit a tak se šlo do kabin s rozdílovou brankou.

Petr Pospíchal se blýskl hattrickem

Do druhé půlky nastoupila obě mužstva s vidinou vstřelit branku. V 50. minutě se svým důrazem prosadil podruhé domácí útočník Pospíchal a navýšil tak skóre Měřína na 2:0. Na hráčích z Pohledce již byla vidět nepatrná únava a možná i nechuť dotáhnout brankami domácí. Hra se pomalu přesouvala na hostující polovinu hřiště a na domácích byla vidět snaha přidat další branku. Netrvalo dlouho a v 63. minutě na hranici ofsajdu převzal míč Král a samostatným únikem nedal Hájkovi sebemenší šanci - 3:0 pro měřínskou rezervu. Na hostech již bylo vidět, že zápas vzdali a čekalo se jen, kdy domácí přidají další. V 73. minutě zahrával domácí Sýkora standardní situaci a šikovně našel Hrada, který s přispěním hostující obrany navýšil na 4:0. Blížil se konec zápasu, 82. minuta a pohledští se možná již viděli na odjezdu z Měřína, když je dorazil svým třetím gólem domácí Pospíchal a dovršil tak svůj hattrick a stanovil tak konečné skóre na 5:0 pro domácí. Na pohledských hráčích bylo vidět, že se úplně odevzdali a čekali, jaký příděl dostanou. V prvním poločase ovšem mohli dvě, tři branky taktéž dát a možná by průběh zápasu dopadl jinak. Takto ovšem dopadl, tak jak dopadl.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Do zápasu jsme vstupovali s jasným cílem a to získat všechny tři body, což se nám podařilo na 100%. Přispěl tomu i fakt, že v druhé půlce již pohledští nekladli moc velký odpor a my si mohli hrát naši hru. Je vidět, že když se nám chce, dokážeme si i nahrát a dát branku.

TJ Pohledec
Michal Laštovica:



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - P. Pospíchal [-] , D. Jonáš [-] , T. Hrad [-] , P. Král [-] (63. S. Bartušek [-] ) , J. Vokoun [-] (72. O. Palík [-] ) , M. Sýkora [-] , D. Kolouch [-] (79. Š. Král [-] ) , D. Horák [-] , D. Hrůza [-] , T. Bačák [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - L. Novotný [-] - Z. Pestr [-] , P. Skalník [-] , J. Martaus [-] , P. Kadlec [-] , J. Švanda [-] , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , O. Žák [-]

ŽK: 78. D. Kolouch - 4. J. Martaus .
Hráči zápasu: P. Pospíchal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - HNÍZDIL Roman (N), JAMBOR Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.