Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bohdalova si připsalo důležitou výhru v boji o záchranu


Branky


0

V souboji rezerv byla úspěšnější ta z Bohdalova, která porazila vysoko Radostín B 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní smršť přinesla domácím čtyři branky

Rezerva bohdalova vyběhla za krásného letního počasí na luxusně připravené hřiště s jasným cílem, a to urvat 3 body, které by je zase o kousek posunuly k jistotě záchrany. V sestavě se objevily posily z áčka a bylo to znát. Už jistě zachráněný Radostín působil odevzdaným dojmem. Už v 5. minutě se téměř z nulového úhlu trefil levačkou Kuba Šimek a bylo to 1:0 pro domácí. V 9. minutě dostal na půlce přihrávku Alda Neuman a zřejmě kdyby ho nezastavila síť v hostující bráně, běží ještě s balonem ještě dnes - 2:0. No a když se ve 13. minutě trefil sváteční střelec Jarma Vytlačil, bylo jasné, že si hosté odvezou příděl. Do poločasu ještě zvýšil veterán Luba Šerejch, tím měl splněno a mohl o poločase vystřídat.

Domácí si pohlídali důležitou výhru

Domácí provedli v sestavě ještě další změny, jelikož jich sedělo na lavičce 6 a někteří hráči by vysedávání na lavičce psychicky neunesli a hrozilo napadení domácího trenéra. V 55. minutě zvýšil na rozdíl 5 branek neúnavný Kuba Šimek. Ze strany hostů stojí za zmínku branka Koudely, který dostal přihrávku před prázdnou branku od spoluhráče, který vymotal na velkém vápně 3 bohdalovské hráče.A jak se říká to nejlepší na konec, kdy se do odraženého balonu opřel do střely Bobeš Křesťan a ze 30 metrů balon zaplul do branky Homoly. Křesťan oslavil gol se slovy, toho si važte, to už se nikdy nestane. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Dnes povinné 3 body. Samozřejmě nám pomohla hra kluků z áčka a za to jim patří dík, stejně tak celému mančaftu včetně lavičky. Teď potvrdit výhru v pátek v Hamrech a máme 100% jistotu záchrany.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: V Bohdalově jsem byl zklamán z přístupu hráčů k utkání.Výsledek 6:1 mluví za vše.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - B. Křesťan [-] , J. Neuman [-] , V. Novák [-] - J. Vytlačil [-] , L. Novotný [-] - L. Šerejch [-] (46. R. Pejchal [-] ) - J. Šimek [-] (55. P. Fabík [-] ) , V. Pokorný [-] (46. F. Boháček [-] ) , A. Neuman [-] (46. F. Lán [-] ) , O. Chalupa [-] (70. D. Skála [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , T. Litochleb [-] , O. Bradáč [-] , T. Kadlec [-] - M. Gregar [-] , L. Dvořák [-] - D. Večeřa [-] , Z. Gregar [-] (4. T. Staněk [-] ) , P. Gregar [-] - J. Koudela [-]

ŽK: 81. B. Křesťan - 76. P. Gregar .
Hráči zápasu: J. Vytlačil , J. Šimek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - PROKEŠ Ondřej (N), NOVOTNÝ Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.