Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 14:00

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek vyhrál v Křižanově díky hattricku Libora Šebka


Branky


0

Béčko Křižanova si domácí prohrou se Strážkem zkomplikovalo záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli poločas o branku

V tomto zápasu se utkala mužstva z opačných pólů tabulky. Úvod vyšel lépe hostům a ujali se vedení. Po přízemním centru ze strany se prosadil L.Šebek. Domácí ale zanedlouho našli recept na obranu hostí a po narážečce s M.Částkem se prosadil M.Burian. Otočit skóre mohl L.Burian, ale nedokázal dotáhnout kličku okolo již ležícího brankáře hostí.

 

Domácím dělali problémy rychlé kontry Stražkovských. Sami jim k nim pomáhali zbytečnými ztrátami míče. Jedna z rychlých akcí hostí, tentokráte středem hřiště, skončila druhým gólem. To se opět prosadil L.Šebek. Za stavu 1:2 se odcházelo do kabin. 

Libor Šebek vstřelil hattrick

Vstup do druhé půle se povedl domácím. M.Částek doslova „ukradl“ míč M.Burianovi a poslal jej z dobrých 25.metrů za záda D.Lukáška. Stav byl opět vyrovnán. Utkání nakonec pravděpodobně rozhodl třetí gól hostí. Nákop za obranu nedokázal „uklidit do bezpečí“ domácí obránce J.Mužátko. Prohrál sprinterský souboj s hostujícím útočníkem, ten z levé strany předložil míč nabíhajícímu J.Melicharovi, který si položil T.Horníčka a s přehledem zakončil celou akci. Za dalších osm minut přidal J.Melichar další gól. Za tohoto stavu se domácí dostali do několika brankou zavánějících situací, ale nedokázali je dobře řešit. Popřípadě jejich nedůrazné i důraznější střely pochytal hostující gólman. V 82. minutě přidal definitivní pojistku svým třetím gólem L.Šebek. Domácí nezískali důležité body v boji o záchranu, naopak hosté si udrželi naději na postup do okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Byl to z mého pohledu zvláštní zápas. Hosté na tom byly lépe kombinačně i pohybově, ale zápas podle mého rozhodly, tak jak to bývá, naše chyby. Zejména první (po ztrátě míče ve středu pole) a třetí (z nákopu) byly gólové pozvánky pro soupeře. Druhou důležitou věcí bylo řešení gólových situací. Nemyslím si, že by jich do stavu 2:4 měli hosté více než my, ale dokázali si dát finální přihrávku. M.Homola několika brankám zabránil, na druhé straně my jsme si spoustu gólových příležitostí „zazdili“ sami. Dnes jsme prohráli s dobrým soupeřem, který na tom byl (je) fotbalově lépe než my, přesto mám pocit, že jsme měli na to zápas minimálně zremizovat.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Po slušném výkonu a dobrém herním projevu jsme utkání zvládli a zaslouženě vyhráli. Každopádně Křižanov má velmi kvalitní tým a i proto jim přeji, aby se zachránili v soutěži .



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Král [-] , T. Horníček [-] , M. Burian [-] , J. Mužátko [-] - P. Štěpánek [-] , J. Stupka [-] , M. Láznička [-] , D. Fendrych [-] - M. Částek [-] , L. Burian [-] (46. J. Milota [-] ) -

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - F. Šmerda [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , J. Valík [-] , L. Šebek [-] , J. Chocholáč [-] (46. J. Cimbálník [-] ) , P. Šustal [-] , J. Melichar [-] , M. Svoboda [-] , S. Lahodný [-]

ŽK: 42. L. Burian - 10. S. Lahodný , 20. J. Chocholáč , 62. F. Šmerda .
Hráči zápasu: M. Homola - J. Valík , L. Šebek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - NOBICHT David (N), NAVRÁTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.