1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrýž rozhodl o výhře Věchnova v Jimramově


Branky


0

Na jaře rozjetý Jimramov překvapivě doma prohrál s Věchnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o branku

V bojovném, ale slušně hraném utkání, zaslouženě zvítězili hosté, kteří své příležitosti na rozdíl od domácích dokázali využít. Utkání začali domácí náporem a rodily se šance, jak ze hry tak po rohových kopech, ale vlivem malého důrazu a zbrklosti domácích hráčů se skore neměnilo. Ve 32.minutě zahrávali hosté volný přímý kop, Jedlička našel ve vápně Ostrýže a ten trefil přesně k levé tyči 0 : 1. V závěru poločasu měli domácí ještě dvě šance, ale bez výsledku. Na druhé straně se na pravé straně výborně uvolnil Ostrýž a jen těsně minul pravou tyč. 

Jimramovská série skončila

 Ve 2.poločase byli lepší hosté, kontrolovali hru ve středu hřiště a vyráželi do rychlých protiútoků. V 66.minutě udělali domácí hrubou chybu ve středu hřiště, hosté šli do brejku a ten Ostrýž bez problémů zakončil. Domácí po této brance začali hrát vabank a v 77.minutě po pěkné kombinační akci Dvořák obešel i brankáře odcentroval a Bednář do prázdné branky hlavou snížil. V závěru utkání si hosté již zkušeně výsledek pohlídali. V tomto utkání skončila domácím serie sedmi utkání bez porážky, když nedokázali pohlídat rozdílového hráče Ondru Ostrýže. Za zmínku stojí bezchybný výkon rozhodčího Invalda. Příští kolo zajíždí Jimramov do Hamrů, kde se utká s místní rezervou. Věchnov se utká s vedoucí Dolní Rožínkou.

   


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Podali jsme mnohem lepší výkon než minulý týden, ale výsledek je paradoxně přesně opačný. Hlavně v první půli jsme zahodili několik vyložených příležitostí, naopak hosté nás vycvičili v proměňování šancí. Nedělal bych z toho velkou vědu, série neproher skončila, můžeme nastartovat novou (smích). Jako mnohem horší vidím, že než jsem se vysprchoval, tak soudy a onek odjeli a pozápasový fernet tedy neproběhl. Pánové to si ještě vyřídíme (smích) sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Věchnov
František Smolík: V Jimramově se hrál velice vyrovnaný zápas, což ukazuje i postavení v tabulce. Naši kluci ho odbojovali na sto procent. Všichni podali hodně dobrý výkon a zaslouženě získali tři body. Na podzim si od nás odvezli hráči Jimramova tři body a tak jsem rád, že jsme jim to vrátili. Připojuju se ke kolegovi trenérovi a musím pochválit kvalitní výkon rozhodčího. V příštím kole nás čeká favorizovaná Rožínka. Doufám, že podáme opět dobrý výkon a soupeře potrápíme.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (55. V. Dostál [-] ) - J. Buchta [-] , P. Krejčí [-] (73. R. Šimon [-] ) , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] (80. M. Pavelka [-] ) - P. Sedlák [-] , P. Nykodým [-] (71. J. Prüger [-] )

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Bílek [-] (88. F. Uhlíř [-] ) , O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , D. Uhlíř [-] , P. Kučera [-] (88. J. Pokorný [-] ) , V. Martinek [-] , J. Šípek [-] , J. Jedlička [-] , L. Novák [-]

ŽK: 32. L. Bednář , 88. R. Šimon .
Hráči zápasu: Z. Novotný .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: INVALD Lukáš - ŽILKA Jan, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.