1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná šokovala ve druhém poločase Strážek čtyřmi vstřelenými brankami


Branky


28. L. Šebek - 47. A. Korbička (p.) , 52. D. Krajčo , 87. M. Beno , 88. J. Kroupa
0

Strážek ve druhém poločase doslova zkolaboval a podlehl v domácím prostředí o tři branky Rožné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek vedl v prvním poločase o branku

Domácí hráči byli od začátku zápasu mírně aktivnější a lepším týmem.  Na těžkém terénu se postupně dostávali i do šancích, které bohužel pro domácí fanoušky nedokázali využít. Do vedení se tak dostali díky chybě hostujícího brankáře Berana, kterou ve 28.minutě využil domácí kanonýr Šebek 1:0.  Hosté z Rožné si během prvního poločasu vytvořili taky několik slibných šancí. Jenže mířili o pár centimetrů buď vedle a nebo v té největší trefili jen tyč domácí branky . A tak diváci museli být spokojeni s jediným gólem.  

Rožná ovládla druhý poločas

Strážek nastoupil do druhého poločasu velmi špatně. Už ve 47. minutě byla nařízená diskutabilní penalta, kterou s přehledem proměnil Korbička 1:1 . Strážek si vytvořil dvě velké šance , ale ani Cimbálník a o chvíli později kapitán Svoboda nedokázali dát gól. I proto přišel další trest pro domácí celek. V 52. minutě se Rožná dostala do rychlého brejku, kde jim domácí hráči nechali zcela otevřené levou stranu a tak Krajčo neměl žádné problémy vstřelit gól do prázdné branky 1:2. Strážek očividně šokován s průběhem druhého poločasu si žádné své šance které si vypracoval nevyužil, naopak Rožná v samém závěru přidala do otevřené obrany další dva góle a stanovila nečekaný výsledek zápasu na 1:4 .  



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Nepovedený zápas. První poločas jsme byli mírně lepším týmem , jenže výkon ve druhém poločasu byl velmi špatný. I proto bychom si ani za takovou předvedenou hru nezasloužili dnes vyhrát.

SK Rožná
Marek Navrátil: První půli, byli mírně lepší domácí a dostali se i do vedení zásluhou Šebka. My jsme měli také pár šancí, ale nastřelili jsme pouze tyčku. Druhou půli jsme začali více bojovat a presovat soupeře a to jim působilo problémy. Nám se podařilo penaltou srovnat a poté dokonat obrat na konečných 1:4. Pro nás to jsou velice cenné 3 body.



Sestavy


TJ Strážek
J. Vala [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , Z. Jaroš [-] (54. J. Valík [-] ) , F. Lahodný [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , T. Christian [-] , L. Šebek [-] , J. Chocholáč [-] (59. S. Lahodný [-] ) , P. Šustal [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , T. Sýkora [-] , T. Klusák [-] (34. M. Beno [-] ) - J. Kroupa [-] , J. Hanus [-] (46. P. Navrátil [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - J. Vyžrálek [-] , D. Krajčo [-]

ŽK: 58. L. Šebek - 20. J. Vyžrálek .
Hráči zápasu: T. Polák .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - CHRISTIÁN Tomáš (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.