3:1
(1:1)
14. F. Lán
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Křižanova po výhře nad Bohdalovem B opustilo poslední místo v tabulce


Branky


3. J. Stupka , 52. M. Částek , 74. P. Bajer - 14. F. Lán
0

Souboj dvou ohrožených týmů skončil lépe pro domácí Křižanov B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V tomto zápasu se potkal tým z druhé poloviny tabulky a tým z jejího samotného konce. Vzhledem k aktuální formě obou týmů a domácímu prostředí byli ale mírnými favority zápasu hráči Křižanova. Těm se povedl vstup do utkání a po přihrávce za obranu od L.Buriana otevřel skóre zápasu J.Stupka. Zanedlouho ale bylo vyrovnáno, to se k přímému kopu z 25. metrů postavil hostující F. Lán a jeho nepříliš tvrdou střelu doprostřed brány k překvapení všech pustil domácí brankář za svoje záda. Tento moment vzal domácím vítr z plachet a hosté si vypracovali několik brankových příležitostí. M.Homola ale v těchto chvílích svůj tým podržel několika dobrými zákroky a když už se hostujícímu hráči povedlo jej obejít, nedokázal trefit odkrytou bránu, ale pouze její tyč. S přibývajícím časem se do brankových příležitostí dostávali i domácí. Nebezpečný byl svými hlavičkami T.Horníček, po jednom z mnohých rohů zazvonila i „bohdalovská“ tyč. Do kabin se ale šlo za nerozhodného stavu.

Béčko Křižanova dvakrát udeřilo po přestávce

Druhá polovina byla na brankové příležitosti chudší, zejména na straně Bohdalova. Domácí chtěli zvrátit výsledek na svoji stranu a to se jim nakonec i podařilo. To se po rychlém vpádu do hostující obrany prosadil v dobré formě se nacházející M.Částek. Ten mohl přidat i svůj druhý gól, ale po závaru ve vápně hostí trefil tyč. Definitivní pojistku přidal po centru z levé strany od J.Stupky střídající P.Bajer a v podstatě rozhodl o osudu utkání.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Velmi brzy se nám podařilo vstřelit branku. Asi nás to ukolébalo a v kombinaci s gólem „z ničeho“, který jsme dostali, jsme vypadli z role, hostům „narostla křídla“ a mohli přidat i další branku. Tuto pasáž jsme ale přestáli a i my jsme si vypracovali nějaké šance. Ve druhé půli byla hra o něco klidnější a více šancí jsme si vypracovali my. Také naše bránění již bylo lepší. Po gólu na 3:1 bylo rozhodnuto. Celkově jsem dnes neměl z naší hry nějaký dobrý pocit. Góly ale dáváme a při proměňování šancí se projevila naše aktuálně větší herní pohoda zejména v kontrastu se zakončením hostů v první půli.

Sokol Bohdalov B
Jiří Šustr, asistent trenéra: Utkání jsme nezačali dobře a jako obvykle jsme brzy inkasovali. Tentokrát jsme se ale na rozdíl od většiny jarních zápasů dostali gólem zpátky do hry. Hrálo se vyrovnané a měli jsme tři další jasné šance a minimálně dvě jsme měli proměnit. To rozhodlo tak trochu o výsledku zápasu, protože ve druhém poločase nám klasicky došel dech, začali jsme zbytečně chybovat a fotbalovější, rychlejší a fyzicky zdatnější soupeř nás potrestal góly. Sobotní derby s Radostínem musíme zvládnout a získat potřebné tři body k záchraně.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Král [-] , T. Horníček [-] , M. Burian [-] , J. Mužátko [-] (67. M. Sklenář [-] ) - P. Štěpánek [-] (78. M. Procházka [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Láznička [-] , J. Stupka [-] - M. Částek [-] , L. Burian [-] (61. P. Bajer [-] ) -

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , F. Lán [-] , L. Zmeškal [-] (50. D. Skála [-] ) , R. Pejchal [-] - L. Hanych [-] , F. Boháček [-] (77. J. Šustr [-] ) , J. Vytlačil [-] , L. Novotný [-] - P. Fabík [-] (56. J. Wasserbauer [-] ) , L. Šerejch [-]

ŽK: 46. M. Burian - 18. R. Pejchal .
Hráči zápasu: J. Stupka , P. Bajer .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - UHLÍŘ Jaroslav (N), NAVRÁTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.