Jimramov a Ujčov se rozešly smírně


Branky


0

Soboj dvou celků, které hrají na jaře ve výborné formě skončil nakonec v Jimramově dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Černý vstřelil rychlou branku

Za ideálního fotbalového počasí dorazil do Jimramova rozjetý Ujčov a zápas potvrdil jeho dobrou formu. Domácí kvůli různým důvodům nastoupili s několika změnami v základní sestavě, ale začátek zápasu si pohlídali  a v 6. minutě šli do vedení. Pavel Sedlák využil špatného vyběhnutí brankáře Bureše a pro Ondru Černého nebyl problém uklidit míč do brány. Poté získali územní převahu hosté a byli lepším týmem. Domácí obrana však pracovala spolehlivě a do velkých šancí hosty nepouštěla. Domácí hrozili standardkami, ale další gól nepřidali. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácích.

Ujčov otočil výsledek, ale Jimramov nakonec stihl vyrovnat

Od prvních minut druhé půle hosté udávali tempo hry a přetížená domácí obrana již nedokázala udržet čisté konto. Slepenými brankami  v 56. a 60. minutě se prosadili Sedler a Dvořáček a strhli vedení na stranu hostů. Ti se i nadále tlačili do zakončení a při domácích stáli všichni svatí a výborný gólman Hlaváč. Jimramovští se nedokázali prosadit přes dobrou obranu hostů, kde kraloval V. Mitáš, který sbíral všechny pokusy domácích. Hosté však zahodili i ty nejvyloženější šance a a jak už to tak bývá, přišel trest. Po dlouhém nákopu od brány, hosté výjimečně propadli a M. Dvořák naservíroval gólovou šanci J. Šterbovi, který ji využil. Domácí ožili a O. Černý mohl dokonce Jimramovu vystřelit výhru, ale těsně minul a tak se body dělili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Objektivně musím přiznat, že bod je dnes maximum co jsme mohli získat. Chybělo nám 5 hráčů obvyklého základu a bylo to znát. Chci ale poděkovat hráčům, kteří je nahradili. Odvedli maximum a přispěli k zisku bodu. Nebylo to pro ně jednoduché, protože proti nám stál výborný soupeř, který potvrdil jarní formu. Ujčov můžou mrzet zahozené tutovky, nám se vyplatilo, že jsme se rvali až do konce a nakonec vydřeli bod.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Nezachytili jsme začátek zápasu, brzy jsme inkasovali z autového vhazování ačkoliv jsme věděli, že domácí v tomto dominují. První půle se nám celkově nepovedla, chyběl důraz a přesnost v zakončení.V poločasu jsme si to v kabině ujasnili a na hřišti to bylo znát. Poměrně rychle jsme výsledek otočili a vytvářeli si další tutovky. Čekal jsem, že si už výsledek opět zkušeně pohlídáme. Domácí však neztratili koncentraci a v závěru se jim to vyplatilo. Bod z Jimramova nakonec bereme a asi je to zasloužený výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , R. Šimon [-] (62. P. Sedlák [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - J. Prüger [-] (64. M. Pavelka [-] ) , P. Krejčí [-] (70. J. Prüger [-] ) , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Nedoma [-] , J. Večeřa [-] , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] - J. Sedler [-] , P. Ryba [-] , V. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] (78. O. Jančík [-] ) , M. Dvořáček [-] (75. P. Mareš [-] ) - J. Hanák [-] -

ŽK: 58. R. Šimon .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.