Radostín vyhrál souboj béček


Branky


16. D. Hrbek
0

Radešínská Svratka B, která potřebuje body k záchraně, tentokrát odevzdala doma všechny body Radostínu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrbek poslal hosty do vedení

Po přeloženém sobotním utkání z důvodu nezpůsobilého terénu se zápas odehrál v pondělí po (čarodějnicích).Začátek prvního poločasu se hrál v celkem dobrém tempu,ale do šancí se obě mužstva moc nedostávala.Až v 16. minutě hosté dobře zakombinovali ve středu hřiště,míč dostali na levou stranu ke Gregaru M ,který ho potáhnul na hranici vápna a následně nacentroval.Domácím se podařilo centr odvrátit pouze k připravenému Hrbkovi, který střelou nešťastně tečovanou domácím hráčem nedal golmanovi šanci na zákrok. Po pěti minutách mohli domácí vyrovnat z nařízeného nepřímého kopu ve vápně.(brankář držel míč 9sekund ).Velkou šanci neproměnili.Do konce poločasu si brankové příležitosti vytvářeli hlavně hosté,kdy po závaru v malém vápně nedokázali natřikrát míč zakončit a další šance Tomana skončila na břevně domácí branky.

Radostín uhájil důležité vítězství

Druhý poločas si hubené vítězství hosté pohlídali a nepovolili domácím výraznější šanci na skórování. Radostín tedy získal důležité tři body, které ovšem budou v konečném účtování moc chybět domácímu celku. V příštím kole zajíždí rezerva Radešínské Svratky na derby do Pohledce, kterému se také na jaře vůbec nevede. Tři body by pro Radešínku byly nadějí do posledních kol soutěže. Béčko Radostína by v dalším zápase proti Věchnovu uvítala další výhru a klid do dalších jarních zápasů.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný: Zápas rozhodl první poločas ve kterém vstřelili hosté jedinou branku zápasu.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Zasloužené vítězství za výkon hlavně v první půli. Druhý poločas jsme již kontrolovali.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - M. Šacl [-] , B. Jandourek [-] (78. T. Vítek [-] ) , P. Veselý [-] , P. Novotný [-] (46. I. Plhal [-] ) , J. Dostál [-] , M. Šoustar [-] (65. P. Kříž [-] ) , M. Skryja [-] , P. Stehlík [-] , T. Kříž [-] (71. T. Kilian [-] ) , J. Novák [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , M. Šimek [-] , T. Litochleb [-] , T. Kadlec [-] - M. Gregar [-] (90. L. Invald [-] ) , D. Hrbek [-] (78. D. Večeřa [-] ) , J. Novotný [-] , L. Dvořák [-] - D. Toman [-] (87. M. Srnský [-] ) - Z. Gregar [-] (56. P. Císař [-] )

ŽK: 34. P. Novotný , 52. J. Dostál , 80. M. Petr , 85. P. Kříž - 41. A. Kališ , 43. D. Hrbek , 46. J. Novotný , 47. L. Dvořák , 76. M. Gregar , 83. M. Šimek .
Hráči zápasu: D. Hrbek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.