Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína rozdrtilo Radešínku B


0

V souboji rezerv byla úspěšnější ta měřínská, když vyhrála vysoko o pět branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili tři branky

Do zápasu nastoupil Měřín s jasným cílem a to plně bodovat na domácí půdě. Od první minuty tomu však průběh zápasu neodpovídal. Hosté byli aktivnější a houževnatější a měli více ze hry. Měřínu se ovšem podařilo několik slibných kombinací, kdy se v 16. minutě pěknou střelou blýskl domácí Procházka a otevřel tím skóre zápasu - 1:0 pro domácí. Hosté se ovšem nesložili a ztroskotávali na domácí obraně a na svém špatném zakončení. Běžela 23. minuta a domácí se radovali podruhé. To se měřínský útočník Pospíchal po krásné přihrávce od záložníka ocitl tváří v tvář hostujícímu gólmanovi a nedal mu sebemenší šanci. V tu chvíli byli domácí lepší a hostům ubývalo sil. Netrvalo ani čtvrt hodiny a domácí Sýkora našel pohotově Robotku, který se nemýlil a stanovil tak poločasoví výsledek 3:0 pro domácí borce.

Měřín přidal další branky

Druhý poločas začala aktivní hrou obou mužstev, avšak žádný z hráčů nedokázal svoji šanci proměnit v branku. Stalo se tomu až v 62. minutě, kdy se opět Pospíchal prosadil, když po pravé straně utekl hostujícím obráncům a překonal tak podruhé hostujícího brankáře Koláčka - 4:0 pro Měřín. V tu chvíli již hostující hráči ze Svratky působili odevzdaným dojmem a byli to měřínští, kteří stále podnikali útoky, avšak bez úspěchu. Blížil se již konec zápasu a všichni už se viděli v kabinách, avšak domácí Bačák chytře svou dalekonosnou střelou překvapil většinu hostujících hráčů a stanovil tak konečný výsledek - 5:0 pro Měřín.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Jsem rád, že jsme potvrdili roli favorita a zvládli jsme domácí duel. Hosté měli hlavní slabinu ve svém mladém a nezkušeném gólmanovi, který spoustu šancí nevyhodnotil nejlépe.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek: Domácí vyhráli zaslouženě, protože na rozdíl od nás dávali góly. Naše předvedená hra se mi líbila. Zápas byl poctivě odmakaný a výsledek sice zasloužený, ale pro nás příliš krutý. Hráče musím pochválit za bojovnost a když takto budeme bojovat i v ostatních zápasech, tak bez bodů neodejdeme.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - P. Pospíchal [-] , M. Sýkora [-] , D. Robotka [-] , S. Bartušek [-] (51. J. Krčál [-] ) , F. Hlaváč [-] (60. P. Chaloupka [-] ) , J. Procházka [-] , O. Palík [-] (70. Š. Král [-] ) , T. Bačák [-] , D. Kolouch [-] , D. Horák [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
R. Koláček [-] - T. Vítek [-] (46. P. Kříž [-] ) , T. Kilian [-] (57. B. Jandourek [-] ) , T. Kříž [-] , Z. Starý [-] , J. Dostál [-] , J. Novák [-] , M. Šoustar [-] , P. Veselý [-] , M. Skryja [-] , D. Regent [-] (65. M. Jinek [-] )

ŽK: 26. T. Bačák , 72. D. Horák - 68. M. Jinek , 69. J. Dostál .
Hráči zápasu: P. Pospíchal , J. Procházka - J. Novák .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: INVALD Lukáš - BLAŽEK Martin (N), TROJAN Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.