Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Béček neměl v Radešínce vítěze


Branky


0

V souboji dvou rezerv se body v Radešínské Svratce dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin spokojenější

Začátek utkání vyšel výborně hostům, když z první akce vstřelili vedoucí gól. Střela hostujícího útočníka se odrazila na úroveň penaltového puntíku a dobíhající Jiří Kolarik prostřelil vše co mu stálo v cestě - 0:1.

 

Poté se hrál vyrovnaný a pěkný fotbal, kdy domácí dokázali ve 24. minutě ze standartky vyrovnat. Hostům propadl nebezpečný centr do vápna a Petr Novotný  dostal kulatý nesmysl do brány - 1:1.

 

Ve 33. minutě již šli domácí do vedení. Kuriozní branku si připsal opět Petr Novotný, když se brankář hostí Martaus dožadoval faulu, ale gól platil - 2:1.

 

Konec poločasu ještě přinesl hodně vzruchu na obou stranách. Nejprve hosté trefili břevno, a poté domácí Josef Novák spálil obrovskou šanci. Proto se šlo do šaten za nezměněného stavu 2:1 pro domácí.

Kladiváři ve druhém poločase vyrovnali

Do druhého poločasu vlétli kladiváři jako velká voda a vyrovnali. Špatně odkopnutý míč se dostal na vápno přesně proti noze Miloše Smejkala, který střelou o tyč rozjásal hostující tým - 2:2.

 

Domácí po prostřídání již nebyli tak fotbalový a otěže zápasu převzali hosté. Ti již podruhé v zápase trefili břevno. Na druhé straně stoprocentní šanci z hlavy  Petra Novotného vychytal hostující Martaus. Poté hosté hrozili ze standartek a rohů, ale před brankou byli vidět jen skrumáže bez šancí. Dále bylo vidět pár ostřejších zákroků, kdy musely padat karty.

 

Zápas ve kterém mohly vyhrát jak domácí tak hosté skončil nakonec nerozhodně. Rozdíl mezi oběma zýmy tak zůstal v tabulce čtyřbodový.

 

V příštím kole přivítají Hamry doma Věchnov, Radešínka zajíždí do Měřína, kde se střetne s místní Benfikou.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek: Do důležitého utkání, kdy jsme hráli o šest bodů, jsme nevstoupili šťastně. Hned z první akce jsme inkasovali. Poté se začal hrát pěkný fotbal, kdy i my jsme se dostávali do šancí. Dvě jsme proměnili a jedna obrovská zůstala nevyužita. Do druhého poločasu jsme udělali změny v sestavě, ale bylo to na úkor kvality. To už jsme nebyli tak vyrovnaným soupeřem, hosté byli fotbalovější. Poté když jsme ztratili Zdeňka Starého, tak jsme místo něho nenašli adekvátní náhradu. Ve druhém poločase mohly padnout další góly, ale vyznamenaly se oba dva gólmani. Podali jsme zejména v prvním poločase kvalitní výkon, a myslím si, že je remíza spravedlivá. Zápas mohly vyhrát jak domácí, tak hosté. Za získaný bod vděčíme hlavně skvělému brankáři Patriku Chrástovi, který byl nejlepším našim hráčem.

FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Podle mě jsme v Radešínce body ztratili než jeden získali!!! Po našem výborném začátku, jsme dva góly Radešínce prakticky zbytečně darovali a dostali je tak do hry!!!Druhý poločas jsme byli herně jasně lepší, ale vinou špatné koncovky nám to stačilo jen na remízu!?



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
P. Chrást [-] - P. Kříž [-] , Z. Starý [-] (62. T. Kříž [-] ) , A. Jinek [-] , P. Novotný [-] (84. M. Kaštánek [-] ) , J. Novák [-] , M. Šoustar [-] (46. T. Kilian [-] ) , P. Veselý [-] , P. Stehlík [-] , M. Skryja [-] , P. Jozifek [-]

FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - J. Sláma [-] , M. Petrik [-] , T. Novotný [-] , V. Kříž [-] (46. M. Poul [-] ) - M. Srnský [-] (65. I. Sojma [-] ) , P. Vašek [-] (60. A. Zátopek [-] ) , L. Sýs [-] , Š. Vrša [-] (46. M. Smejkal [-] ) - M. Gregar [-] - J. Kolarik [-] (84. L. Benc [-] )

ŽK: 33. P. Jozifek - 56. M. Poul , 62. M. Srnský .
Hráči zápasu: P. Chrást - J. Kolarik , M. Smejkal .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - DVOŘÁK Roman (N), JANŮ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.