0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka se do neděle posunula výhrou na vedoucí příčku tabulky


Branky


0

Dolní Rožínka se bude na jaře přetahovat se Strážkem o postup do okresního přeboru. Jaro zahájili jeho hráči na hřišti předposledního Křižanova B suverénní výhrou o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo v prvním poločase během dvou minut

Utkání se hrálo za příjemného jarního počasí. Na nerovném hřišti začali s větší chutí hosté, byli u všech míčů dříve a domácím kulatý nesmysl příliš nepůjčovali. Jejich konečné řešení bylo však často zbytečně složité a sami se tak připravovali o dobré brankové příležitosti.

Gól padl po poměrně nenápadném centru, kdy na míč nedoskočil bránící J.Stupka a hostující P.Bartoněk nadvakrát, s trochou štěstí, poslal Rožínku do zaslouženého vedení. Za minutu bylo pro domácí ještě hůře. Hosté si svým pohybem vynutili faul před vápnem a P.Bukáček tvrdou ranou z přímého kopu nachytal brankáře P.Bajera.

Poté hostující hráči ubrali, nechali se domácí nadechnout a ti si vypracovali dvě nadějné situace, bohužel ani Patrik Bajer, ani M.Burian v dobrých pozicích na míč nedosáhli.

 

 

Dolní Rožínka potvrdila brankou vítězství

Ve druhé půli se hrál vyrovnaný zápas, spíše v poklidném tempu. Za zmínku stojí zabránění gólu J.Stupkou, který vykopával míč z brankové čáry a tvrdá střela D. Fendrycha, která ale letěla nad hostující bránu. Stejný hráč v závěru utkání ztratil na polovině hřiště míč a rychlonozí hráči Rožínky definitivně potvrdili rychlou akcí a gólem do prázdné brány své vítězství. Příští kolo čeká Dolní Rožínku, která je jasným kandidátem postupu do okresního přeboru,rezerva Radostína. Rererva Křižanova zajíždí na zápas do Březí.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: S většinou kluků jsme se potkali poprvé od konce podzimní části, navíc nám museli pomoct i dorostenci (za což jim patří náš dík). Na začátku utkání to bylo hodně vidět a byli jsme trochu jako na kolotoči. Po druhém gólu ale hosté trochu ubrali a po zbytek zápasu to bylo celkem vyrovnané utkání. Jen je škoda, že se nám nepodařilo dotáhnout ve druhé části první půle nějakou dobře rozehranou akci a dát gól. Zápas by byl pak určitě zajímavější. Hosté vyhráli zaslouženě.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:: První zápas na těžkém terénu jsme celkem zvládli. Díky dvěma rychlým gólům jsme měli hru celkem pod kontrolou. Ačkoli jsme dělali spoustu chyb , tak je soupeř nedokázal využít. V zápase jsme měli i pěkné fotbalové momenty. Třetí gól v závěru na 0:3 byl tak tečkou za vydařeným utkáním.



Sestavy


SK FC Křižanov B
P. Bajer [-] - J. Mužátko [-] , T. Horníček [-] , M. Burian [-] , J. Stupka [-] - M. Král [-] (81. O. Hladík [-] ) , P. Hladík [-] , J. Pavlík [-] , D. Fendrych [-] - M. Těšík [-] (64. M. Částek [-] ) , P. Bajer [-] (84. M. Procházka [-] ) -

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - P. Bukáček [-] (83. T. Kliment [-] ) - L. Macháček [-] (58. P. Pokorný [-] ) , V. Kopecký [-] (70. I. Pokorný [-] ) , O. Chocholáč [-] , P. Vondruška [-] - P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] - L. Hofman [-] (45. J. Večeřa [-] ) , M. Lukš [-] , M. Fendrych [-]

ŽK: 77. J. Stupka - 37. M. Lukš , 77. J. Večeřa .
Hráči zápasu: P. Bajer - P. Bukáček .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - HOŘÍNEK Tomáš, BENEŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.