Ujčov rozhodl v Hamrech ve druhém poločase


Branky


66. P. Ryba , 68. J. Hanák , 86. J. Hanák
0

Rezerva Hamrů ve druhé půli nestačila na Ujčov a odnesla si tříbrankovou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Hamry "B" přivítaly v prvním jarním kole Ujčov. Oba týmy se nacházejí na opačných pólech tabulky. Domácí hamerští kladiváři budou nejspíše na jaře hájit setrvání v soutěži, hosté z Ujčova, kteří na jaře posílili se naopak budou chtít stát štikou jara a v koutku duše se pokusí zamíchat i postupovými kartami. Při určité konstalaci výsledků v krajských soutěžích může být na jaře postupová i druhá příčka v tabulce. Zápas začal opatrně, ale přece jen se domácí dostávali víc do šancí. První velkou příležitost měl Šťepán Vrša, který šel sám na golmana, míč však poslal vedle. Dalí šanci měl Dominik Havlík, jenž sřílel z vápna, ovšem ani on bránu netrefil. Hosté spíše nakopávali a dlouhé balony si bez problému sbíral domácí brankář Lukáš Benc. 

Ujčov nastřílel za dvacet minut tři branky

I v druhé půli byli směrem dopředu aktivnější Hamry, ale vždy selhaly při zakončení. Ujčov využil dvě brejkové situace během dvou minut a zápas vlastně rozhodl. Kladiváři byli v zakončení bezzubý a hosté přidali třetí gól po krásné střele z vápna. Příští kolo přivítá Ujčov na svém hřišti rezerva Měřína a pokusí se navázat na výborný výkon z Hamrů, Béčko Hamrů zavítá na souboj Béček do Radešínské Svratky. Zde již půjde obou celkům o záchranářské práce. Další kolo tedy hodně napoví o ambicích zmíněných týmů.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: V první půli jsme měli proměnit některou z dobrých příležitostí a utkání by vypadalo jinak. Dneska rozhodlo, kdo dá první gól a to byl bohužel soupeř.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Utkání jsme rozhodli v závěrečné 20-ti minutovce a myslím, že zcela zaslouženě. Po oboustranně opatrném, bezbrankovém prvním poločasu jsme trpělivou hrou šli za svým cílem. Hlavním faktorem našeho úspěchu byla bezchybná hra defenzivy a spolehlivost v zakončení našich ofenzivních hráčů. Kluci táhnou za jeden provaz a je to znát nejen na výsledcích.



Počet diváků: 53. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - BENEŠ Jiří, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.