Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná vydolovala bod v Měříně B


Branky


0

V tabulce devátá Rožná vydřela remízu na hřišti po podzimu třetí rezervy Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná šla do šaten o gól spokojenější

Za příjemného jarního počasí se v 15:00 ozval hvizd rozhodčího Žilky a tímto odstartoval první zápas druhé poloviny letošní soutěže. Obě mužstva se ze začátku lehce oťukávala a čekalo se, co se bude dít. Domácí hráči byli v tu chvíli vidět více na hrací ploše a svými útoky se čím dál více tlačili před hostujícího gólmana Berana. Hosté byli v tu chvíli nervozní, čehož využil domácí hráč Šoukal a v 6. minutě otevřel skóre - 1:0 pro Měřín. Svým důrazem se dokázal prosadit mezi třemi hráči na hranici vápna a následným přehozením Berana poslal míč do branky. Šance byly vidět na obou stranách. Hostující hráči z Rožné se nechtěli s tímto výsledkem smířit. Přidali na pohybu a srovnali tak krok s domácími. Stále více se tlačili před domácího gólmana Hladíka. Běžela 29. minuta. Hostující hráči si na polovině hřiště prohodili měřínské borce a po levé straně zatáhli míč. Na konci této akce byl hostující Humpolík, který svojí střelou snad i překvapil domácího brankáře, který jeho střelu neudržel a mohl se jen dívat, jak se mu míč kutálí za brankovou čáru. Bylo srovnáno na 1:1. Po této akci se hra přelévala z jedné strany na druhou. Byly vidět krásné útočné i obranné akce na obou stranách. Blížil se poločas a domácí se po pravé straně vydali na hostujícího brankáře s touhou zvrátit výsledek na svoji stranu, avšak svým nepovedeným centrem do vápna založili hostující protiútok. Na konci tohoto protiútoku byl Vyžrálek, který svojí střelou otočil průběh zápasu ve prospěch Rožné 1:2. Domácí se ještě snažili alespoň do poločasu srovnat, avšak zastavil je hvizd rozhodčího Žilky. 

 

Béčko Měřína ve druhém poločase vyrovnalo

Druhý poločas začal tak, jak skončila první půlka. Obě mužstva předváděla pohledný fotbal, avšak žádný z hráčů nedokázal své tažení dotáhnout do konce a vsítit branku a změnit skóre na ukazateli. Běžela 56. minuta a domácí Sýkora se nechtěl s nepříznivým výsledkem smířit a svým důrazem dotlačil míč za hostující obranu a samotného gólmana a srovnal tím skóre zápasu na 2:2. Měřín byl v tu chvíli lepší a vytvářel si více slibných situací, avšak hostující obrana s brankářem byli proti. I domácí gólman Hladík se musel po několika šancích hráčů z Rožné blýsknout svými zákroky, aby zabránil vedení hostům. Schylovalo se ke konci zápasu. Domácí hráči se stále pokoušeli protlačit míč do hostující branky, avšak ani v závěrečném tlaku se jim to nepodařilo a tak rozhodčí Žilka ukončil zápas. Na ukazateli svítilo po devadesáti minutách skóre 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček:: Do utkání jsme nastupovali s tím, že chceme potvrdit domácí dobré výsledky, což se nám podařilo již v začátku utkání potvrdit. Pak jsme ovšem zvolnili, čehož využili hosté a otočili skóre na svoji stranu. My jsme následně v druhé polovině srovnali a chtěli vyhrát, ale hosté se nevzdávali a byli nám dobrým soupeřem. Remíza je asi částečně zasloužená.

SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas začali lépe domácí a dostali se brzy do vedení. Nám se podařilo v první půli dát 2 góly a jít do kabin za vedoucího stavu. Domácí, ale ve druhé půli vyrovnali. Poté měli oba celky šance, ale všechny zůstaly nevyužity. Podle mého názoru remíza zasloužená, i když ve druhé půli byli mírně lepší domácí.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - D. Jonáš [-] , D. Hrůza [-] , P. Pospíchal [-] (46. S. Bartušek [-] ) , V. Crkal [-] , M. Sýkora [-] , J. Necid [-] (60. L. Pololáník [-] ) , J. Šoukal [-] (69. P. Jůda [-] ) , D. Kolouch [-] (34. T. Hrad [-] ) , P. Chaloupka [-] , Š. Král [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] (88. D. Krajčo [-] ) , T. Sýkora [-] , T. Klusák [-] - J. Kroupa [-] , P. Navrátil [-] (60. M. Beno [-] ) , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] - F. Humpolík [-] (73. M. Pátek [-] ) , J. Vyžrálek [-] -

ŽK: 64. D. Jonáš , 68. J. Šoukal .
Hráči zápasu: J. Šoukal - T. Sýkora , P. Kunc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - LHOTSKÝ Filip, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.