3:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 18:00

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas bohatý na branky skončil v Bystřici nerozhodně


Branky


1. R. Špatka , 18. D. Čech , 65. Z. Sklenář (p.) - 7. M. Hájek , 28. M. Mašek , 44. M. Hájek
0

Bobrová si nakonec po remíze 3:3 zajistila druhé místo v tabulce okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát vedli, ale Bobrová šla do šaten spokojenější

V posledním kole okresního přeboru nastoupili proti sobě týmy domácí rezervy Bystřice a hostující Bobrové. Pokud by domácí v tomto zápase nebodovali skončili by v tabulce na dvanácté pozici, při překvapivé výhře by pak domácí mohli slavit druhou příčku tabulky. Bobrová mohla naopak po předpokládané výhře slavit druhou příčku tabulky. Před zápasem měli hosté velké personální problémy, vypadalo to, že nastoupí dokonce v deseti. Nakonec ale vše dobře dopadlo a tak posíleni o matadora Jirku Smažila  mohli začít bojovat o druhé místo. Na bobrovském odhodlání nic nezměnila ani první minuta zápasu a první gól hostí z kopačky Radka Špatky - 1:0. Za chvilku již bylo vyrovnáno, když  v sedmé minutě tečnutá střela Michala Hájka zapadla do šibenice - 1:1. Domácím se ale v 18. minutě podařila pěkná akce a opět se ujali vedení Davidem Čechem - 2:1. Na tuto branku odpověděl v 28. minutě Miroslav Mašek, když našel skulinku mezi golmanem a tyčí - 2:2. Pak se brankostroj na chvilku zastavil, nejblíže ke gólu měl po menším závaru Dan Roháček, ale jeho hlavička skončila jen na břevně. I domácí hrozili, ale bez potřebného efektu. Před pauzou se ale dostal za domácí obranu Rosťa Kratochvíl, předvedl u něho nevídaný sprint a precizně naservíroval M. Hájkovi na třetí gól - 2:3. 

   

Domácí vyrovnali z penalty

Po přestávce měl Michal Hájek dvě výborné pozice na gól, kdyby zkompletoval hatrick, bylo by zřejmě rozhodnuto, nadějná byla i střela Jirky Smažila. Domácím se pak ale podařila v 65. minutě další rychlá akce středem, na jejímž konci byl  faul a vyrovnání z penalty. Zdeněk Sklenář se nemýlil a srovnal na 3:3. Domácí pak začli diktovat tempo a několikrát hostům před jejich brankou zatopili. Pokud ale bobrovští chtěli pojistit druhý flek, tak to chtělo čtvrtý gól. Ten byl na spadnutí v poslední minutě. Michal Hájek byl v souboji sražen domácím brankářem, zraky snad všech přítomných se upřeli na rozhodčího, ten bohužel pro hosty nezapískal. Zatoulaný balón ale sledoval Míra Mašek, ovšem už z poměrně těžkého úhlu ťuknul do tyče. Po zápase  byli hosté lehce zklamaní, ovšem jen do té doby, než se dozvěděli výsledek z Hamrů. Tam Hamry nezvádly v souboji s Jívovím druhý poločas a po prohře 3:6, tak přenechaly druhé místo v tabulce právě Bobrové!!!



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Zdeněk Sklenář: Zasloužená remíza, gratuluji hostům ke druhému místu v tabulce.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Před zápasem jsme měli velké personální problémy, vypadalo to, že nastoupíme snad v deseti. Nakonec ale vše dobře dopadlo a tak posíleni o matadora Jirku Smažila jsme mohli začít bojovat o to naše druhé místo. Na našem odhodlání nic nezměnila ani první minuta zápasu a první gól domácích. Za chvilku již bylo vyrovnáno, když tečnutá střela Michala Hájka zapadla do šibenice. Domácím se pak ale podařila pěkná akce a opět se ujali vedení, na které naštěstí celkem brzy odpověděl Míra Mašek, když našel skulinku mezi golmanem a tyčí. Pak se gólostroj na chvilku zastavil, nejblíže ke gólu měl po menším závaru Dan Roháček, ale trknul jen do břevna. I domácí hrozili, naštěstí pro nás bez efektu. Před pauzou se ale dostal za domácí obranu Rosťa Kratochvíl, předvedl u něho nevídaný sprint a precizně naservíroval M. Hájkovi náš třetí gól. Po pauze měl Michal Hájek dvě výborné pozice na gól, kdyby zkompletoval hatrick, bylo by zřejmě rozhodnuto, nadějná byla i střela Jirky Smažila. Domácím se pak ale podařila další rychlá akce středem, na jejímž konci byl náš faul a vyrovnání z penalty. Domácí pak začli diktovat tempo a několikrát nám zatopili. Pokud jsme ale chtěli pojistit druhý flek, tak to chtělo čtvrtý gól. Ten byl na spadnutí v poslední minutě. Michal Hájek byl v souboji sražen domácím brankářem, zraky snad všech přítomných se upřeli na rozhodčího, ten bohužel pro nás nezadul. Zatoulaný balón ale sledoval Míra Mašek, ovšem už z poměrně těžkého úhlu ťuknul do tyče. Po zápase jsme byli lehce zklamaní, ovšem jen do té doby, než jsme se dozvěděli výsledek z Hamrů..."



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Dobiáš [-] (63. R. Kadlec [-] ) , R. Špatka [-] , V. Svoboda [-] , D. Zítka [-] , M. Mezník [-] , P. Karásek [-] (71. P. Tomášek [-] ) , Z. Sklenář [-] , D. Čech [-] , F. König [-] (56. M. Horák [-] ) , R. Horák [-] (46. J. Svoboda [-] )

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Stupka [-] , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - T. Podborský [-] , V. Křepela [-] , R. Kratochvíl [-] (60. K. Flídr [-] ) , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - M. Hájek [-] , J. Smažil [-] (68. O. Hlushchenko [-] )

ŽK: 52. F. König , 61. R. Špatka - 65. D. Roháček , 82. M. Mašek .
Hráči zápasu: M. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ROTKOVSKÝ Petr, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.