Martin Petr rozhodl v Křižanově zápas dvěma góly


Branky


28. M. Petr , 30. M. Petr
0

Křižanov se rozloučil se sezónou vítězstvím o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Petr dvakrát skóroval

Ikdyž se dnes jednalo o poslední kolo v sezóně, obě mužstva měla svůj cíl, o který chtěla hrát. Hosté z Borů mohli ještě pomýšlet na konečné druhé místo v tabulce. Na druhé straně domácí nedokázali svého soka porazit již 4 utkání a chtěli tuto bilanci konečně přerušit.

 

Po prvotním oťukávání vyšel začátek utkání lépe hráčům hostujícího celku. Již v desáté minutě se po dlouhém nákopu dostal míč za obranu domácích, ale M. Vávra osamocen na  hranici penalty nedokázal zachovat klidnou hlavu a zamířit svoji střelu mezi tři tyče Bajerovi brány. Domácí gólman si svoji bránu na dnešní zápas velmi dobře usadil. Zanedlouho se k odraženému míči ve vápně Křižanova dostal hostující špílmachr M.Špaček a svoji střelu otřel o břevno. Na druhé straně se pěknou střelou z dálky prezentoval středopolař M.Petr. Jeho pokus vytěsnil M.Pokorný na rohový kop. Ze standartních situací hrozila obě mužstva, ale další výraznou šanci měli opět hosté. Po jednom z rohových kopů a hlavičce hostujícího hráče vytáhl skvělý zákrok P.Bajer a fotbalovým semaforem na brankové čáře udržel stále nerozhodný stav utkání. V následných minutách se hra vyrovnala. Domácí byli pozorní v obraně, snažili se být více na míči a podnikat útoky po křídlech. Hosté reagovali velmi často dlouhými nákopy od svého brankáře. Po půlhodince hry nastal zlom v utkání. Nejprve hosté opět orazítkovali tyč M.Vávrou. Na protější straně pak dostali domácí možnost zahrání přímého kopu. M.Petr vyslal do vápna ostrý centr, který tečoval J.Kulaj a míč zapadl přesně k tyči. Za další dvě minuty dostal možnost průniku po pravé lajně P.Kaštan. Svojí přihrávkou hledal ve vápně útočícího F.Trnku, který patou prodloužil na M.Petra. Ten již z prostoru malého vápna, podél gólmana, rozvlnil síť v krátkém časovém sledu podruhé. Tyto dva slepené zásahy dodaly domácím pohodu a Bory již do poločasu k dalším příležitostem nepustili. 

 

 

 

 

 

Ve druhém poločase branka nepadla

Druhý poločas již tolik nebezpečných situací nenabízel. Hra se uchýlila do míst mezi vápny. Křižanov stále spoléhal na dobrou obrannou hru celého mužstva. Bory také neměnili výrazně styl hry a jejich dlouhé nákopy sbíral často i P.Bajer. Do útočných pozic se mužstva dostala až díky rohovým kopům. Možnost na snížení se snesla na kopačky M.Špačka, ale P.Bajer jej z bezprostřední blízkosti vychytal za cenu dalšího rohového kopu. S ubíhajícími minutami přibývalo více důrazných či nervózních soubojů. Deset minut před koncem došlo u lajnové čáry k souboji domácího záložníka P.Bajera s A.Novotným. Hostující bránící hráč dokonce oplácel vražením na zábradlí. Do výměny názorů a možná i dresů se pustili domácí kapitán D.Nobicht a A.Novotný. Oba hráči byli oceněni žlutými kartami. Domácí kapitán se zapsal do utkání ještě střídáním tři minuty před koncem zápasu. Bylo to jeho poslední utkání před fotbalovou pauzou a hráči jej ocenili potleskem. Závěr utkání si pak křižanovští pohlídali a po konečném hvizdu mohli slavit vítězství.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Bory v minulém kole doma otočili utkání s Bohdalovem a my zase neměli úplně kompletní kádr. Čekalo nás tedy velmi těžké utkání. Hráči k němu však krom úvodu přistoupili velmi důkladně a věřím, že jsme i v určitých pasážích byli lepším týmem. Výsledek byl založen na dobré obraně v zádech s P.Bajerem, který dnes čaroval a předvedl, že i v jeho letech patří mezi špičku brankářů v této soutěži.

TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený:



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] - D. Nobicht [-] (88. D. Fendrych [-] ) , M. Petr [-] , P. Kaštan [-] , J. Endlicher [-] - F. Trnka [-] , R. Navrátil [-] - P. Bajer [-] , F. Lukášek [-] (84. M. Procházka [-] ) , P. Štěpánek [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - P. Prokop [-] , J. Kujal [-] , M. Špaček [-] , T. Požár [-] , M. Vávra [-] , A. Novotný [-] , J. Netolický [-] , J. Starý [-] (60. M. Zástěra [-] ) , J. Netolický [-] , M. Ochrana [-]

ŽK: 64. P. Kaštan , 82. D. Nobicht - 78. M. Pokorný , 82. A. Novotný .
Hráči zápasu: P. Bajer , M. Petr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - FLÍDR Lukáš (N), UHLÍŘ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.