Radostín a Počítky si rozdělily po bodu


Branky


3. D. Toman , 51. D. Toman - 14. O. Zajíček (p.) , 55. O. Zajíček
0

Radostínský Toman a hostující Zajíček rozhodli o tom, že zápas posledního kola neměl vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V posledním kole okresního přeboru se utkal Radostín, který se po mírně nepovedém jaru propadl až do spodních pater tabulky a Počítky, které bojovaly v tomto zápase o páté místo v tabulce. Na mírně podmočeném terénu se hrál velice solidní fotbal.Již ve 3.minutě zápasu se ke křížnému pasu dostal domácí Toman,který dokázal překonat špatně vyběhnutého gólmana hostí.Tato branka paradoxně nabudila k lepší hře hostující Počítky,s čehož také ve 14.minutě vytěžili srovnávací gól po nařízeném pokutovém kopu.Do poločasu se stav již nezměnil,ač si obě mužstva vytvořila nějaké pološance.

Ve druhém poločase padly dvě branky a dvě červené karty

Ve druhé půli zapomněla obrana hostí na levé straně osamoceného střelce Tomana a ten se i s přispěním tyče opět nemýlil.Jenomže slabina domácích je udržet náskok delší dobu,což se potvrdilo.V 55.minutě srovnal stav po standardní situaci,také dvougólový střelec Zajíček,když kluzký míč neudržel domácí brankář Dupal.Po této brance byli hosté evidentně živější a hlavně po standardních situacích nebezpeční.Stav 2:2 zůstal i po 100% příležitosti hráče hostí do úplně odkryté branky. V celkovém hodnocení tak nakonec mohly být Počítky spokojeny, protože Osová Bítýška doma neporazila Rozsochy a tak se mohli jejich fotbalisté radovat z vynikající páté příčky v tabulce. Radostín skončil nakonec dvanáctý, případná výhra jej mohla dokonce posunout až na místo desáté.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek:

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: V utkání jsme chtěli vyhrát a zajistit si pátou příčku v tabulce, což by byl pro Počitky obrovský úspěch! V zápase jsme měli vice ze hry, ale domácí byli nebezpečný z rychlých brejků! V poslední minutě jsme mohli rozhodnout, ale gól jsme z vyložené šance nedali. Chtěl bych hráčům poděkovat za skvělou sezonu!!



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] - L. Dvořák [-] , J. Kozel [-] , D. Hrbek [-] - J. Juda [-] , R. Večeřa [-] (46. M. Gregar [-] ) - L. Kozel [-] , J. Novotný [-] , J. Kohout [-] , D. Toman [-]

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - P. Beneš [-] , M. Řeháček [-] , T. Straka [-] - P. Němec [-] (46. D. Odehnal [-] ) , A. Kment [-] , O. Zajíček [-] , R. Buchta [-] (83. H. Svoboda [-] ) - R. Halámka [-] , M. Kuřítko [-] (78. L. Sláma [-] ) , D. Bednář [-]

ŽK: 33. R. Fňukal , 49. L. Kozel , 51. D. Hrbek , 82. J. Juda - 39. M. Řeháček , 43. D. Bednář , 58. R. Buchta , 72. O. Zajíček . ČK: 86. L. Kozel - 88. O. Zajíček .
Hráči zápasu: I. Dupal - O. Zajíček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - LIŠKA Jiří, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.