Béčko Nové Vsi těsně přehrálo Svratku


Branky


11. P. Bureš , 65. V. Bureš , 84. J. Nečas - 47. Z. Kalina , 74. T. Vítek
0

Vítězným gólem v závěru se rozloučili hráči Nové Vsi s domácími fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla jedna branka

Ukončení sezóny 2016- 2017 v Nové Vsi obstaral zápas mezi místní rezervou a hráči Svratky.Série Marsu sedmi vítězných utkání v řadě domácím naháněla před zápasem strach.Svratka se do domácích také pustila s chutí ale narážela na  dobře zformovanou obranu domácích. Byli to ale  domácí kteří z první standardní situace v 11.minutě skórovali.To se do branky Svratky  trefil Peta Bureš po centru Standy Kubíka.Netrvalo to dlouho  a hosté mohli vyrovnat.Proti byl ale domácí gólman Tom Čížek jenž vychytal hlavičkujícího  hráče hostí.Do dvougolového vedení  se mohli domácí dostat ve 32.minutě ale Václav Bureš sám na penaltě míč nezkrotil.A když po té obě obrany odvrátili útočné hrozby soupeře skončil poločas vítězstvím domácích 1:0.       

Jakub Nečas rozhodl v závěru o třech bodech pro domácí

Druhý poločas pro domácí nezačal vůbec dobře a .V 47.minutě se totiž trefil Zdenda Kalina jenž dorazil do branky vyražený míč gólmanem Čížkem.V 65.minutě ale  naklonil opět skóre na stranu domácích Václav Bureš jenž využil nedůrazného odkopu hostí.Po necelých deseti minutách bylo opět srovnáno.To se po nedůrazu v domácí obraně dostal k míči Tomáš Vítek a podél brankáře Čížka uklidil míč do branky.Domácí se nakonec ale dočkali vítězné branky , když se v 84.minutě po rohovém kopu trefil Kuba Nečas a rozhodl o výhře domácích 3:2.               



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Zápas v němž jsme měli konečně i štěstí.Za bojovnost jsme si vítězství zasloužili.

SK Svratka
Pavel Makovský: Poslední zápas se nám bohužel nepodařil dle představ. Do zápasu jsme vstoupili s tím, že chceme zvítězit a prodloužit vítěznou šňůru, v některých momentech jsme však na můj vkus působili ospale. I tak to podle mě bylo remízové utkání. V tomto duelu jsme dostali všechny tři branky po neodvrácených, nešťastně propadnutých balónech. To, co se nám v poslední době vyhýbalo jsme si teď vyžrali naplno. Je škoda končit sezonu porážkou, na druhou stranu konečné osmé místo vzhledem k nepovedenému podzimu a počátku jara musíme brát za úspěch. Ač jsme z Nové vsi dobré zprávy nevezli, z nedalekého Nového města o několik hodin přišla radostná zpráva, když se náš spoluhráč Marek Musil stal otcem dcery Klaudie. Přeji, myslím že nejen za sebe jen a jen to nejlepší!



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - ŽILKA Jan, NEČAS Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.