2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová o gól přehrála Radostín


Branky


0

Bobrová si po výhře nad Radostínem udržela druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová vstřelila branku

V posledním domácím zápase se Bobrová musela obejít bez kanonýra Jirky Svobody, který se zranil na pátečním tréninku, když na chvilku zaskakoval v brance za chybějícího golmana.
Domácí začali lépe, dvě střelecké pozice Petra Dvořáka byly velmi nadějné, ale obě těsně minuly tyč.
Poté se hra vyrovnala a nebezpečné situace se střídaly na obou stranách. Ve 20 min ale Tomáš Podborský hezky uvolnil Míru Maška a ten z úhlu procedil míč k zadní tyči. Hosté zvýšili úsilí, nejprve musel vytáhnout výborný zákrok zaskakující veterán v domácí bráně Petr Hamřík, pak hosté z úhlu trefili jen boční síť odkryté branky. Ani pokusy domácích ke gólu nevedly, takže o pauze bylo 1:0.

Radostín korigoval v závěru zápasu

Vyrovnaná partie pokračovala i poté, ale ani jeden tým nedokázal zakončit. Na gól se tedy čekalo  do 62. min., kdy se dokázal prosadit hezkou střelou k tyči domácí Tomáš Hrbek. Hosté to ale nevzdali a několikrát domácím zle zatopili, jednou musel i zachraňovat obránce na čáře. Domácí v této fázi hráli spíše na brejky, ale ani oni se nedokázali prosadit. V 87. min. ale hosté rychle rozehráli trestný kop a Luboš Dvořák zblízka snížil. Hosté se ještě více vrhli do útočení, ale vyrovnat se jim již nepodařilo, takže vyrovnaný zápas skončil šťastnou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Dnes jsme opět nepodali optimální výkon, opět tam bylo až moc nepřesností a zbytečných ztrát, takže nás těší alespoň to, že se nám podařilo z vyrovnaného zápasu urvat tři body.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: V utkání s Bobrovou jsme se opět potýkali se špatnou koncovkou.Herně jsme rozhodně nepropadli,ale již zmíněné proměňování šancí nás dělí od nějakého bodového zisku.Myslím si,že by jsme si v Bobrové bod zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
P. Hamřík [-] - J. Stupka [-] , K. Flídr [-] , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - T. Podborský [-] (70. M. Srnský [-] ) , V. Křepela [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] (83. R. Kratochvíl [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] , S. Berka [-] , P. Dvořák [-] - J. Kozel [-] , L. Dvořák [-] , D. Hrbek [-] - R. Večeřa [-] , J. Juda [-] - L. Kozel [-] , D. Toman [-] (46. M. Gregar [-] )

Hráči zápasu: M. Mašek - R. Večeřa , J. Kozel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ŽILKA Jan, ŠINDLER Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.