Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry nasázely Víru šest branek


0

Již sestupující Vír se rozloučil se svými fanoušky vysokou prohrou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Zábranský se dvakrát prosadil

V předposledním kole okresního přeboru se představily ve Víru celky z opačných pólů tabulky. Vír již několik kol okupuje poslední příčku okresního přeboru. Kladiváři z Hamrů jsou zatím na třetím místě tabulky a do konce soutěže se pokusí ještě vylepšit své postavení v tabulce.

Sestupující Vír přivítal na svém hřišti Hamry, které ještě bojují o druhé místo. Podle očekávání šli do vedení Hamry, když přistrčil Dominik Havlík míč Jiřímu Zábranskému a ten otevřel skóre. Domácí se nechtěli rozloučit prohrou a mohli za chvíli vyrovnat, trefili však pouze břevno. Pravidlo nedáš dostaneš se potvrdilo a po centru se opět prosadil Jiří Zábranský. Poločas tak skončil 0:2.

Jiří Zábranský pokračoval ve střeleckém koncertu

V druhé půli už to bylo pouze na jednu bránu a kladiváři se rozstříleli. Na 3:0 zvyšoval Tomáš Jelínek, když po rohu doklepl míč do branky. Hattrick završil Jiří Zábranský po samostatném úniku a také svůj čvrtý gól, dal tento nestárnoucí kanonýr. Skóre tak už bylo 5:0 pro hosty. Na konečných 6:0 zakončil Jan Zeman, když hezky přeloboval golmana. Příští kolo a celou sezónu zakončí Vír na hřišti postupujícího Bohdalova a jaký-koliv bod z tohoto zápasu by byl pro Vírské senzací. Hamry ukončí sezónu proti předposlednímu Jívoví a jen výhra je udrží v naději na druhou příčku tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Marek Matuška: Hamry jasně ukázaly, kdo je v zápase favoritem a zaslouženě si připsaly tři body.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Bylo vidět, že ani jednomu týmu už o moc nejde. Potvrdili jsme přece jen určitou kvalitu a s přehledem vyhráli i díky střeleckému dni Cempy.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - M. Matuška [-] (58. V. Skoumal [-] ) , L. Viktorin [-] , V. Oliva [-] , T. Piskač [-] - O. Rychlý [-] , J. Smolík [-] (68. M. Havel [-] ) , D. Šenkýř [-] (46. R. Škrabal [-] ) , M. Purč [-] , D. Lahodný [-] - V. Oliva [-] (79. P. Jílek [-] )

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] (68. P. Málek [-] ) , T. Jelínek [-] , J. Miklík [-] , J. Zábranský [-] , J. Zeman [-] , P. Vašek [-] (62. M. Srnský [-] ) , I. Sojma [-] , T. Novotný [-] , J. Sláma [-] , A. Šabart [-]

ŽK: 23. D. Šenkýř .
Hráči zápasu: J. Sláma , T. Novotný , J. Zábranský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - ROTKOVSKÝ Petr, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.