Svratka se rozloučila v domácím prostředí vítězně


Branky


0

Svratka potvrdila v domácím prostředí dobrou formu a porazila Bystřici B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Poslední domácí zápas jsme odehráli s týmem Bystřice nad Pernštejnem B, který podobně jako Svratka zaznamenal v posledních zápasech velký progres a připsal si do tabulky několik důležitých výher. Do zápasu vstoupili mnohem lépe a aktivněji domácí. Už ve 4. minutě vstřelil gól kanonýr Kalina. Svratka si pak vypracovala několik dobrých příležitostí, ale téměř vždy přestřelila bránu, anebo v podání Jakuba Lédla nastřelila tyč. Od 20. minuty se začala hra vyrovnávat, Svratka přistoupila na pomalejší tempo hostů, což vedlo k několika šancím i na druhé straně. Před poločasem pak využil šikovným průnikem nedůraz v obraně Jiří Martínek. První poločas proto skončil po rozpačitém výkonu remízou.

 

Zdeněk Kalina dosáhl hattricku

Do druhé půle Svratka vstoupila opět aktivněji, Kalina vstřelil další 2 góly a připsal si tak hattrick i v druhém zápase v řadě. Za stavu 3:1 se hra vyrovnala a tempo opět trochu opadlo. Lepšímu fotbalu nepřispělo ani velmi teplé a slunečné pořadí. V 60. minutě se za Bystřici prosadil König, hosté se však k výraznému tlaku nedostali díky nádherně umístěné střele Marka Musila, díky kterému Svratka opět odskočila na rozdíl 2 branek. V závěru se ještě ukázal zaskakující gólman Petr Štěpánek, když tygřím skokem vytěsnil přízemní střelu na roh. Poté co i Makovského střela skončila na tyči, skončil zápas na konečných 4:2 pro Svratku. Ta si připsala sedmou výhru v řadě a poslala tak radostnou zprávu trenérovi Františku Mládkovi do brněnské nemocnice.

 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Pavel Makovský: Dnes to nebyl moc pěkný zápas, brzy jsme přistoupili na soupeřovu hru a zvolnili tempo. Naštěstí jsme se dokázali o poločase dostatečně nahecovat a vyhrát i pro našeho trenéra! Za vyzdvihnutí stojí sebevědomý výkon Kaliho, který střílí jeden gól za druhým. A samozřejmě obětavá hra Marka Musila, jenž se z posledních sil rozhodl ke sprintu a odměnou mu byl gól. Den nám pak zpříjemnil i Honza Pech, když se stal podruhé tátou. Jsem rád, že se nám teď daří a že jsme v kabině vytvořili skvělou partu!

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Zdeněk Sklenář:



Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - KOCOUR Erik, NOVÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.