3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry porazily Bory a dostaly se na třetí místo tabulky


Branky


0

Hamry se ve druhém poločase zvedly a vyhrály o dvě branky nad Bory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hamry přivítali v domácím prostředí Bory, které mohli přeskočit v tabulce. Zápas začal vyrovnaně a bylo to hlavně o soubojích. Útoky domácích končili většinou nepřesnou přihrávkou a ani na druhé straně vyložené šance nebyli. Až ve 37. minutě se odrazil míč ke Špačkovi a ten poslal Bory do vedení. Hamry však za 3 minuty vyrovnaly, když po hezké akci dorážel do prázdné brány Petr Vašek. Poločas tak skončil nerozhodně. 

Hamry rozhodly ve druhém poločase

Na začátku druhé půlky poslal kladiváře do vedení Patrik Němec, který se po hezké individuální akci trefil do černého. Bory dál hrály nakopávané míče na Špačka, ale domácí obrana si dokázala poradit. Na 3:1 zvýšil Jaroslav Miklík, který šel sám na brankáře a hezkým obloučkem ho překonal. Ten samý hráč o chvíli později mohl zvýšit, když si pohrál s obranou hostí, ale golman byl proti. Hamry si svůj náskok hlídaly a nikam už se nehnaly. Kladiváři se tak po výhře posunuli právě před Bory. V příštím pětadvacátém kole se oba týmy utkají s týmy z opačných pólů tabulky. Hamry pojedou na hřiště posledního Víru, kde budou kladiváři jasnými favority a něco jiného než jejich vítězství by bylo velkým překvapením. Bory na svém hřišti zase přivítají vedoucí Bohdalov, který má již jistý postup, ale skalp vedoucího celku tabulky je pro domácí jistě lákavý.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Zápas byl vyrovnaný plný soubojů. Po inkasované brance se nám podařilo rychle vyrovnat a v druhé půli přidat i další branky. Myslím, že jsme zápas zvládli dobře.

TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Dnes musím uznat, že si domácí výhru zasloužili.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , P. Novotný [-] (80. M. Štikar [-] ) , J. Miklík [-] , J. Zábranský [-] (55. K. Tesař [-] ) , V. Zedníček [-] , J. Zeman [-] , P. Vašek [-] , T. Novotný [-] , P. Němec [-] (65. I. Sojma [-] ) , A. Šabart [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - T. Požár [-] , J. Kujal [-] , M. Špaček [-] , P. Prokop [-] (70. M. Zástěra [-] ) , M. Vávra [-] , A. Novotný [-] , J. Netolický [-] , J. Starý [-] , V. Chalupa [-] , M. Ochrana [-]

ŽK: 57. D. Havlík - 80. J. Kujal .
Hráči zápasu: P. Vašek , J. Miklík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - UHLÍŘ Zdeněk, BUREŠ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.