Bohdalov vyhrál v Bobrové a postupuje do kraje


Branky


85. P. Dvořák (p.) - 16. T. Doležal , 66. A. Neuman
0

Bohdalov může tři kola před koncem slavit postup, když dokázal porazit Bobrovou 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vyhrál poločas o branku

Na hřiště druhé Bobrové přijel suverén Bohdalov a po páteční nepovedené dohrávce v Křižanově chtěl 
zajisté zpečetit postup, čemuž chtěli domácí prozatím zabránit.
Od začátku se hrál bojovný a vyrovnaný zápas. Hosté prokazovali své kvality, hráli rychle a důrazně, domácí ale příliš nezaostávali, takže v úvodu bylo k vidění pár ošemetných situací na obou stranách. V 16. min ale domácí trochu nedůrazně odvrátili balon, čehož hosté využili ke vstřelení prvního gólu. 
Śtastným střelcem byl Tomáš Doležal. Domácí zvýšili úsilí ve snaze do poločasu alespoń vyrovnat. Hlavně kanonýr Jirka Svoboda měl několik slibných střeleckých pozic, ani ani jednou se mu nepodařilo propasírovat balon za Mundoka do sítě. Ani hosté nebyli ve snaze přidat pojistku úspěšní, takže se do kabin šlo za jednogólového vedení hostů.

Bohdalov kontroloval výhru a postup

I po pauze se hrál kvalitní a bojovný zápas. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale zároveń se museli mít na pozoru před rychlými kontry hostů. V 66. min přišlo bohužel pro domácí další nepatrné zaváhání při odkopu, hosté se prokombinovali do vápna a Aleš Neuman vsítil jejich druhý gól. Domácí dál pokračovali v útočné aktivitě a několikrát byli blízko gólu. Hlavičku Dana Roháčka zastavil hostující obránce, ránu Petra Dvořáka vytěsnil Mundok na tyčku, další pokusy už tak nebezpečné nebyly. Nutno ale poznamenat, že na druhé straně musel vytáhnout dva výborné zákroky i domácí gólman Tomáš Flek. Až v 85. min byl při průniku do pokutového území faulován Míra Mašek a Petr Dvořák dal z penalty domácím naději alespoń na bod. Bohdalovští si ale závěr zkušeně pohlídali a tak po poslením hvizdu pana rozhodčího mohli naplno propuknout jejich postupové oslavy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Nejprve bych chtěl hostům ještě jednou pogratulovat k postupu a popřát v 1.B hodně štěstí. My jsme chtěli samozřejmě jejich postupové plány ještě trochu přibrzdit a nechat šampańské ještě chvíli chladit, ale hosté prokázali svoji kvalitu a vyspělost. Kluci zápas odmakali a mohli odejít se vztyčenou hlavou.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: V Bobrové jsme odehráli celkem slušné utkání. Podařilo se nám uhlídat nebezpečného Svobodu a to byl základ dobrého výsledku. Vstřelili jsme dvě branky a utkání si celkem v klidu pohlídali. Mrzí mě zranění Davida Křesťana,který patřil k nejlepším na hřišti. Tři kola před koncem jsme si zajistili postup do kraje. Musím před našim týmem smeknout jak prošel celou sezónou. Jdeme slavit (smích).



Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.