4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory si jasně poradily s Osovou Bítýškou


Branky


0

Hattrick Martina Vávry rozhodl o výhře Borů nad Osovou Bítýškou 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvougólového vedení

Ve třiadvacátém kole okresního přeboru přivítaly Bory na zdejším krásném pažitu Osovou Bítýšku. Oba celky hrají o bronzovou příčku tabulky, ke které mají přeci jen blíže domácí Bory. Velkou šanci mají hosté hned ve druhé minutě, když míč za obranu si zpracoval útočící hráč, ale tváří v tvář brankáři poslal míč nad bránu. Poté se i domácí dostali k několika slibným šancím, ale bez žádaného efektu. To už neplatí od 31. Minuty, kdy si míč obhodil okolo obránce Mirek Ochrana a poté sólo zakončil na vzdálenější tyč. Parádní slalom si střihl v 35. Minutě Josef Starý, potom příhrou pod sebe našel Martina Vávru a ten se nemýlil. Převaha domácích se lehce stupňuje, i když nutno dodat, že obranné zákroky našeho stopera Jana Netolického, kterými několikrát zastavil útoky hostů byly velmi důležité. 

Vávra si připsal hattrick

Druhá půle začala stejně jako první šancí hostí, ale zakončení opět nad bránu. To domácí se šancemi nakládají o něco lépe. V 56. Minutě se ve vápně nejlépe orietoval Martin Vávra a obloukem překoná zaskočenou obranu i brankáře. Útočná aktivita domácích je teď vysoká a kombinačně velmi pohledná. V 73. Minutě střelou na vzdálenější tyč dosahuje na hattrick Martin Vávra a potvrzuje rozložení sil na hřišti. V 89. Minutě však hosté rozesmutnili domácího brankáře, když mu sebral hlavou čisté konto hráč Vařílek. Zápas tak končí 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Celý zápas jsme si vytvářeli spoustu šancí, které jsme z těží proměňovali. Soupeře jsme pustili jen ke třem vážnějším šancím.

SK Osová Bítýška
Pavel Machát: Bojujeme s absencí hráčů, polovina hráčů byla z Bé týmu. Domácí byli jasně lepší, důraznější. Výsledek odpovídá průběhu zápasu.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - M. Špaček [-] , P. Prokop [-] (57. T. Požár [-] ) , V. Burian [-] , M. Vávra [-] (86. Z. Studený [-] ) , A. Novotný [-] , J. Netolický [-] , J. Netolický [-] , J. Starý [-] (67. M. Zástěra [-] ) , V. Chalupa [-] , M. Ochrana [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Karmazín [-] , P. Jelínek [-] - J. Jelínek [-] , P. Večeřa [-] (80. J. Večeřa [-] ) , M. Klusák [-] - M. Vařílek [-] , O. Liška [-] - O. Zeman [-] (46. J. Malý [-] ) , P. Malý [-] (69. R. Zeman [-] ) , P. Karmasin [-] (72. M. Dupal [-] )

Hráči zápasu: M. Vávra , A. Novotný , J. Netolický - J. Hršel .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŽILKA Jan, KŘÍŽ Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.