Rozjetá Svratka vyhrála i v Jívoví


Branky


27. J. Horký , 72. J. Horký - 18. J. Mayer , 37. M. Moučka , 60. Z. Kalina
0

Po čtvrté v řadě vyhrála Svratka a posunula se do klidnějších vod tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka se ujala vedení

K zápasu 23. kola jsme zajížděli na hřiště Jívoví. To se prezentuje kombinačním fotbalem, na podzim nás porazili a tak jsme tušili, že nás nečeká jednoduché utkání. Úvod utkání měli lepší domácí, kteří od prvních minut rozjeli jejich typickou kombinační hru a nám trvalo relativně dlouho, než jsme se s tímto jejich stylem sžili. Do vedení jsme se dostali v 18. minutě, kdy do vápna vletěl Kalina a jeho střelu dorážel důrazný Jan Mayer. Pro Honzu to byla třetí branka ve třetím zápase za sebou a ukázal, že momentálně má formu. Domácí vyrovnali v minutě 27., když Šmahel zachyboval při centrovaném balónu, který protečoval do naskakujícího hráče, od kterého se balón odrazil do brány. O deset minut později jsme však soupeři opět odskočili, když Michal Moučka slabší levačkou utáhl z hranice vápna balón hezky k tyči- gólman neměl nárok. Do poločasové přestávky jsme odcházeli s jednobrankovým vedením. 

Ani dvě branky kanonýra Horkého na výhru nestačily

V úvodu druhé půle byl po standardní situaci ve vápně faulovaný Pech, píšťalka však zůstala němá. Třetí branku přidal v 60. minutě Kalina, když se jeho křížná střela od tyče odrazila za záda gólmana domácích. Ani dvoubrankové manko domácí nezlomilo a nadále se snažili hrát. Naopak my jsme se zatáhli a darovali jim až zbytečně moc standardních situací. Po jednom zbytečném faulu u rohového praporku domácí v 72. minutě snížili, když si na střílený balón na přední tyči naskočil kanonýr Horký a nedal Šmahelovi šanci nereagovat. V následujících minutách byli obrovské šance na obou stranách, když domácí útočník nedokázal po odraženém balónu od tyčky lépe sklopit nohu a z jasné příležitosti minul. Na druhé straně zase Kalina nezužitkoval dobré napadání Makovského a také minul odkrytou bránu. Závěrečný tlak domácích jsme si ohlídali a oslavili již 5. vítězství v řadě.

Brankář, Vojta Šmahel: „Věděli jsme, že nás čeká těžký duel a to se také potvrdilo. Jsem rád, že konečně střílíme branky a tak nás ani zbytečná branka nezlomí, jako tomu bylo z počátku jara. Domácí hrají hezký fotbal, rozhodně patří mezi nejfotbalovější mužstva v soutěži a přeju jim hodně štěstí v posledních duelech, aby okres udrželi. Neřekl bych, že to dnes byl z naší strany tak zodpovědný a heroický výkon, jako v pátek v Borech- body si však odvážíme a to je podstatné!“



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř:

SK Svratka
Pavel Makovský: V druhém víkendovém zápase nás čekalo zachraňující se Jívoví. Od začátku se hrál vyrovnaný zápas s nebezpečnými šancemi na obou stranách. Soupeř hrozil převážně ze standardních situací, ve kterých se dvakrát v zápase prosadil hlavou střelec Horký. Do druhého poločasu jsme vstoupili s cílem ubránit těsný jednobrankový náskok. Přestože jsme převážně bránili, udeřili jsme potřetí. Nicméně se Jívoví nesložilo a neustále se tlačili za vyrovnáním. Díky zbrklému faulu z přímého kopu snížili na 2:3. V závěru zápasu oba týmy netrefili prázdnou bránu a my tak horko těžko ubojovali klíčové 3 body. Za druhý poločas jsme si však vyhrát nezasloužili, ale štěstí se konečně přiklonilo na naši stranu. Hráči z Jívoví odehráli dobrý zápas a dle mého názoru byli po Bohdalově nejsilnějším soupeřem, přesto jsme si připsali páté vítězství v řadě a doma chceme přidat další!



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šula Petr - LIŠKA Jiří, HLADÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.