Souboj o druhé místo rozhodl Havlík


Branky


0

Hamry porazily Bobrovou a posunuly se v tabulce na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V souboji o druhé místo přivítali Hamry ve 22. kole okresního přeboru soupeře z Bobrové. Zápas začal vyrovnaně a obě mužstva nechtěla udělat žádnou chybu. Bobrová nakopávala převážně na své vysoké útočníky, ale domácí obrana si s tímto dokázala poradit. Na druhé straně útočné akce kladivářů končili většinou nepřesnými centry do vápna. Poločas žádné velké šance nepřinesl a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Utkání se rozhodlo v závěru

V druhé půli začali domácí Hamry aktivně a hnaly se za prvním gólem. Střela Patrika Němce však skončila těsně mimo branky. Na druhé straně mohla vsítit Bobrová po chybě domácího stopera, ale Tomáš Pinkava výborně zasáhl. Za nedlouho opět domácí brankář vytáhl výborný zákrok po úniku hostů, a tak stále držel šance domácích na 3 body. Kladiváři se přece jen dočkali. Po dlouhém auta se odrazil ve vápně míč k Dominikovi Havlíkovi a ten se trefil neomylně k tyči - 1:0. Hamry už si svou výhru ke konci pohlídali a naopak mohl přidat hlavou další branku Petr Vašek, ale mezi tři tyče se netrefil. Kladiváři se tak dostali touto výhrou na druhé místo. Příští kolo kladiváři jedou do Počítek k derby utkání ve kterém budou chtít navázat na dnešní vítězství. Bobrová přivítá v domácím zápase vedoucí Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dnes to bylo velmi vyrovnané utkání. Dobře jsme bránili, podržel nás golman a naštěstí jsme ten jeden gól přece jen dali. Vybojované vítězství.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Měli jsme dostatek příležitostí dát nějaký ten gól, ale dnes nám to tam nechtělo spadnout.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: MYŠKA Roman - KŘÍŽ Daniel, CHMELÍČEK Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.