Bohdalov v domácím prostředí znovu naděloval


Branky


0

Bohdalov se po výhře nad Radostínem přiblížil postupu do I. B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastříleli pět branek

Derby skončilo jednoznačnou záležitostí domácího Bohdalova, který rozhodl o svém vysokém vítězství už v prvním poločase. Hosté vstoupili do utkání s respektem a bez nasazení. Domácí se již ve 2 min ujali vedení, když technickou střelou za velkým vápnem Neuman překonal hostujícího brankaře. V 7 min nedůraz hostujících obránců měla za následek uvolnění Koukala od dvou stoperů a ten střelou za vápnem prostřelil Dupala. Ve 22 min se dostal míč opět ke Koukalovi a ten se nemýlil. V rozmezí 37 a 39 min úřadoval ve velkém vápně Šimek a dvakrát překonal hostujícího brankaře. Hosté za první poločas brankaře domácích vůbec neohrozili. Poločas proto skončil 5:0.

Bohdalov kontroloval utkání

Do druhého poločasu již domácí nastoupili s cílem utkání dohrát a nezranit se. Hosté se snažili hrát ze zabezpečené obrany na rychlé protiútoky a  zkorigovat nepříznivý výsledek. Dostávali se častěji před domácí branku, ale naráželi na stoprocentně pracující obranu domácích. V 64 min mohli domácí zvýšit skóre , ale Koukal nařízenou penaltu za ruku v 64 min neproměnil. V 69 min se opět projevila slabina hostující obrany, kdy nechali dostatek času Pokornému, který si zpracoval míč po odražené střele Doležala a vsítil branku. Hosté následně nato měli vyloženou šanci, ale střelu hostujícího hráče Mundok zázračně chytil. Domácí měli v závěru další šance, ale nastřelili dvakrát tyč. Více branek již nepadlo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: První půlka byla z naší strany vynikající. Vytvořili jsme si spoustu šancí a dokázali je i proměnit. V druhé půlce se zápas spíše dohrával. Mrzí mě, že to Radostín po druhém gólu zabalil. Zápas spíše připomínal přátelák a né derby.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Po dvou obdržených brankách v prvních pěti minutách bylo velmi těžké zastavovat rozjetého soupeře. Výsledek mluví asi za vše, a to ještě Dupal chytil penaltu.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - VEČEŘA Daniel (N), NEUMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.